Vesna Dedić odlučila na koju će televiziju preći nakon odlaska sa RTS-a?

Voditeljka je navodno odlučila da suština same emisije "Balkanskom ulicom"  neće promeniti bez obzira na transfer.

  • 18
Vesna Dedić Vesna Dedić, Printskrin: Youtube/RTS Zabava - Zvanični kanal

Nakon što je pre nekoliko meseci napustila Radio televiziju Srbije, mnogo se nagađalo na kojoj televiziji će Vesna Dedić nastaviti svoj dugogodišnji voditeljski rad.

Poslednjih dana dosta se spekuliše upravo o toj temi, a nakon što je, kako su sa RTS-a istakli, Vesna inicirala da se sporazumno raskine ugovor posle tri decenije uspešne saradnje, voditeljka je navodno nakon brojnih pregovora odlučila da sa autorskom emisijom ipak pređe na "Novu S", piše "Blic".

- Vesni nije bilo lako da napusti RTS i ekipu sa kojom je godinama sjajno sarađivala. Ipak, shvatila je da je vreme da ode, a kada se pročulo da je dala otkaz pristigle su brojne ponude. Pregovarala je sa televizijama i portalima i nakon što je razmislila o ponudama koje je dobila sa različitih strana, njen izbor je pao na "Novu S" - otkrio je izvor za pomenuti list.

Kako izvor tvrdi, Vesna u narednih nekoliko dana počinje da snima svoje emisije za pomenutu televiziju, a najviše pažnje posvetila je enterijeru i uređivanju studija u kom će ugostiti svoje sagovornike.

- U narednih nekoliko dana će početi sa snimanjem. Sprema se uveliko i traži sagovornike koje će ugostiti, a ono čemu je trenutno posvetila najviše pažnje jeste uređenje studija. I sama se bacila na izbor scenografije, vodi računa o svakom detalji u želji da sve bude baš onako kako je zamislila. Ipak je ovo prvi put posle 30 godina da će emisija biti u novom ruhu i okruženju - kaže izvor.

Voditeljka je navodno odlučila da suština same emisije "Balkanskom ulicom"  neće promeniti bez obzira na transfer.

Vesna Dedić Foto: ATA images

- Što se koncepta emisije tiče, ostaće sve isto, neće biti nekih većih izmena. To je Vesnino autorsko delo i dala mu je svoj pečat, a čelnici "Nova S" su se složili sa njenim predlogom da sve ostane baš kako je godinama unazad radila i postigla uspeh. Iako joj je teško pao odlazak sa RTS-a, Vesna se raduje novom početku i puna je entuzijazma - zaključio je izvor.

Kako bismo proverili ove navode, kontkatirali smo Vesnu koja nam je kratko rekla:

- Ne dajem nikakvu informaciju dok ne budem snimila prvu emisiju. Kada se to bude desilo zvanično ću saopštiti - rekla je Vesna za TelegrafJETSET.

Video: Preplakala sam: Vesna Dedić otkrila koliko liči na svoje junakinje iz romana

(N.Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🦉

    13. maj 2020 | 22:57

    E baš je odabrala tv 👎

  • Ja sam nova 🤷‍♀️

    13. maj 2020 | 23:25

    Plaši me njen glas!

  • Sumadinac

    14. maj 2020 | 06:40

    Prvo, niko nije nista spekulisao, jer o njoj niko i ne misli! Drugo, da je imala brojne ponude, sigurno ne bi odabrala Novu S! I trece, i emisija i ona odavno vise nikog ne zanimaju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA