≫ 

Severina dva sata provela na policijskom ispitivanju

Hrvatska pevačica je zajedno sa advokatom bila u policijskoj stanici zbog prijave Ljiljane Klinger, pišu zagrebački mediji

  • 5
Severina Kojić Severina Kojić Foto: ATA Images

Pevačica Severina Kojić provela je skoro dva sata u zagrebačkoj VII. policijskoj stanici Trešnjevka na ispitivanju. Kako piše Jutarnjih.hr, sve zbog prijave direktorke OŠ “Matija Gubec” Ljiljane Klinger

- Postupak je tajan, potpisali smo izjavu o tajnosti i ne mogu vam ništa više reći - rekao je advokat Matić, a to isto je rekla Severina Kojić.

Podsetimo, Ljiljana Klinger je direktorka škole koju pohađa zajednički sin Severine i biznismena Milana Popovića. Sve se desilo 10. marta kada je hrvatska pevačica sa suprugom Igorom Kojićem oko 15 sati došla po sina u školu.

Navodno, Igoru nisu dozvolili da preuzme Severininog sina, pa je pevačica navodno rekla učiteljima da joj poruče da to što rade nije u redu, da će se videti na sudu te da je ona sledeća. Zbog ovih navoda Ljiljana Klinger je rešila da prijavi Severinu policiji.

Video: Severina: Želim dete!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    15. maj 2020 | 20:13

    Jednom recju Severina nije u pravu,ne se ljutis ali nisi u pravu😉

  • S8

    15. maj 2020 | 20:49

    Bolje na jahti da je provela!

  • Ana

    15. maj 2020 | 22:51

    Sram Vas bilo sve koji pisete negativne komentare o Severini. Jasno je da to rade placeni botovi. Seve draga, bori se i izdrzi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA