≫ 

"Smetala mu je šoljica kafe, što sam otvorila prozor..." Sandra Obradović o pretrpljenom nasilju

- On je nasilnik po meni, a vi prosudite sami - rekla je Sandra u jutarnjem programu

  • 24
Sandra Obradović Sandra Obradović/Printskrin: TV Pink

Bivša manekenka Sandra Obradović tvrdi da je doživela nasilje od bivšeg partnera koji joj je, prema njenim rečima, oduzeo dete, zbog čega već nekoliko dana preživljava pravu dramu. 

Sandra je gostovala u "Novom jutru" na televiziji Pink, gde je iznela svoju stranu priče, o čemu smo već i pisali ranije. Na samom početku, Sandra je otkrila da se oseća loše, jer je, kako je rekla, ostala bez svog deteta.

- Kako može majka kojoj je oteto dete od sedam meseci da bude? Beba od sedam meseci koja je oteta bespravno, bez ijednog dokumenta, bez ijednog papira... Očajna sam! Očajna! - izjavila je.

- To je klasična otmica, on je meni bez papira oduzeo dete. Videli ste i sami da su pušteni snimci, nameštaljka čista, ne bih li se ja diskreditovala kao majka, kao žena, kao osoba. Snimljeni sa njegove strane i sa strane njegovog privatnog obezbeđenja da bih ja bila predstavljena kao nepodobna majka, a sve je iskoristio za sud - iznela je bivša manekenka.

Sandra je na televiziji Pink tvrdila da je i ranije trpela fizičko nasilje u porodici od strane istog partnera, a da je sve počelo u njenoj trudnoći.

- Nasilje je počelo od četvrtog meseca moje trudnoće. Tada kreće pakao... Svi me pitaju zašto sam to trpela? Ja iz straha za dobrobit deteta nisam želela o tome javno da pričam, iako sam dva puta završavala u bolnici "Narodni front" zbog rizika prevremenog porođaja, što se na kraju i desilo - prevremeno sam se porodila zbog batina i stresa, i psihičkog i fizičkog nasilja koje sam preživljavala u trudnoći.

Sandra tvrdi da ne postoji razlog zbog kojeg se njen partner prema njoj tako ponašao i nazvala ga je nasilnikom.

- On je nasilnik po meni, a vi prosudite sami. Smetala mu je šoljica kafe, što sam otvorila prozor, što perem veš... Ja sam se plašila. On je meni pričao da je vrlo moćan, da može sve da potplati, da ima sve veze u državnim ustanovama, da drži sve medije. Nisam smela da ga prijavim. Ja ne znam ko je taj čovek koji može to da izjavi. Na kraju se ispostavilo da mi je dete kidnapovano - izjavila je.

Video: Pretučena, u ranama: Sandra nam je poslala jezive slike i snimak nasilja

- Mnogo je nelogičnosti, mnogo nepravilnosti. Ja sam u šoku, morala sam da izađem u medije, jer ne znam kako da se drugačije borim protiv svega toga - rekla je Sandra, navodeći i da je pričala sa direktorkom Centra za socijalni rad Novi Beograd.

- Pitala sam gospođu kad mogu da vidim, kad mogu da uzmem svoje dete... Rekla mi je da čekaju postupak suda, da sud reaguje, pa onda. Znači, ti ne možeš da vidiš svoju bebu. Beba je mala, sedam meseci, nasilno odvojena od majke. To je šok za bebu, stres za bebu. Nakon sat vremena ona mi javlja da se čula sa socijalnom službom Zvezdara i da mogu da vidim dete ponedeljkom, sredom i petkom na sat vremena. Ništa mi tu nije jasno - zaključila je.

Video: Sandra cirkala vino, jedva ušla u lift, partneru poručila: Dete ćeš dobiti kad te pusti s robije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    16. maj 2020 | 14:24

    Ti si sreco moja bila pijana kao cuskija,jel to ponasanje jedne majke deteta od sedam meseci.Kada se udajete gledate samo gde cete da se uvalite da ne radite nista samo izlasci ,letovanja zimovanja dobri automobili,jel vas to majke savetuju kako se one nisu dobro udale ,pa da vi otvorite oci .

  • Rrr

    16. maj 2020 | 11:12

    Ne opravdavam nasilje nad ženama ali ti ženo si bila u totalnom alkoholisanom stanju majka jedne bebe ima i video snimak

  • я

    16. maj 2020 | 11:50

    Rodila mu dete a ne zna ko je taj covek. Idi leci se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA