≫ 

"Neviđeni brak": Ona je kuvarica, on se preziva Burger. Otac mu se 4 puta ženio sa 2 iste žene...

On je iz Subotice, a ona iz Mladenovca - da li su na kraju rekli jedno drugome "da"?

  • 8
Dragan, Maja, Brak na neviđeno Dragan, Maja/Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov // DNK

U novoj emisiji "Brak na neviđeno" pokušali su da se venčaju Maja Paunović (38) iz Mladenovca i Dragan Burger (36) iz mesta kraj Subotice, iza čije životne priče se kriju interesantni detalji. 

Maja ima iza sebe brak iz kojeg ima sina i ćerku, voli kuvanje i radi kao pomoćna kuvarica, za sebe kaže da je mnogo stroga, te da su joj higijena i čistoća na prvom mestu.

Kako kaže, veoma se mlada udala i mlada rodila decu, pa ništa nije ni prošla u životu.

Za razliku od Maje, Dragan se nije ženio. Sedam godina je bio moreplovac, a kada mu je dosadilo vratio se u Srbiju. Danas je zaposlen u firmi koja se bavi proizvodnjom auto-delova i živi sam u svojoj kući. Kako kaže, u njegovom životu bilo je kratkih veza, dugih, lepih rastanaka, tužnih rastanaka...

U emisiju se prijavio iz znatiželje i na nagovor drugova, a presudila je i opklada.

Ono što je zanimljivo jeste da je Draganov otac četiri puta ženio - sa dve iste žene. 

- Moj otac se ženio 4 puta sa 2 iste žene. Znači, mora i sin da uradi nešto drugačije da ispoštuje - našalio je Dragan kada je isprobavao odelo.

- Stavio sam na Fejs neki status, bila je opklada ukoliko dobijem 2.500 komentara prijaviću se za emisiju. I nije prošlo ni tri sata - otkrio je kako je došlo do toga.

Iako je Maja priželjkivala crnog muškarca, starijeg od nje i visokog, to se nije dogodilo budući da je Dragan sušta suprotnost njenog idealnog partnera, ali do venčanja pred matičarem je ipak došlo.

Njih dvoje su se dopali jedno drugom, a na kraju se ispostavilo da je to bila ljubav na prvi pogled. Maju je, kako je rekla, kupio čim je rekao da mu njena deca ne smetaju.

Maja je otkrila i da joj se Dragan posebno dopao ne samo zbog izjave o deci, već i zbog toga što nema automobil ni vozačku dozvolu - još uvek.

Video: Evo ide nevesta, prelepa je zaista: Veljko Bogdanu odveo u Beograd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milenko

    17. maj 2020 | 10:26

    Ova TV emisija je čista sprdnja sa sklapanjem braka. Najzad da se jedan brak stvarno ostvari. Ako se ostvari. Kraj emisije je diskutabilan.

  • Bajka

    16. maj 2020 | 21:21

    Ja verujem u ljubav na prvi pogled.Neka vam je srecno I dugovecno.

  • Luka

    16. maj 2020 | 14:11

    Maja je preslatka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA