"Narodu koji stalno traži mane Đokoviću i ne treba više od smena za 200 evra"

Objava Nikole Demonje na Tviteru izazvala priličnu diskusiju na ovoj socijalnoj platformi

  • 11
Novak Đoković, Nikola Demonja Novak Đoković, Nikola Demonja/Foto: Tanjug/AP, Nikola Tomić, Twitter/NikolaDemonja

Budući da je Novak Đoković zbog stava o vakcinaciji koji je među prvima glasno izneo, zatim aktivnosti tokom izolacije, ishrane i iskustava u vezi sa njom, psiholoških obrazloženja i slično, naišao na oprečna mišljenja, a i nastavio da bude u žiži javnosti, na tu temu oglasio se i saksofonista Nikola Demonja

Demonja je aktivan na Tviteru, pa je tamo izneo svoj stav i uputio poruku svima koji imaju nešto protiv najboljeg srpskog tenisera, a svojom objavom izazvao je i brojne i burne reakcije, kako na Tviteru, tako i na drugim društvenim mrežama.

- Znate šta, narodu koji konstantno traži mane jednom Đokoviću i ne treba pružiti mnogo više od 200 evra za smene u pelenama. Ne mislim da treba praviti sveca od bilo koga, ali baš u svemu tražiti nešto da se podje*ava toliko uspešan i kulturan čovek, ma jedite go*na iz tih pelena - napisao je muzičar, očigledno revoltiran.

Budući da je ovo izazvalo odmah polemiku na Tviteru, Demonja je nastavio sa odbranom Đokovića, pa su usledili i naredni njegovi komentari.

Kritika je jedno, konstantno traženje razloga da nekoga pljuješ je budalastina, osim ako neko to svojim ponašanjem zaslužuje, a ako neko NE zaslužuje da ga Srbi prozivaju, pa ko je to ako nije Đoković? - napisao je u jednom od odgovora.

Ne kažem da treba da bude nedodirljiv, on ili bilo ko, samo da se ne jedu go*na bez potrebe - još je jedan od Nikolinih odgovora.

Nikolin tvit do sada ima 2,5 hiljada lajkova, a komentari se i dalje nižu.

Polemika na Tviteru: 

Video: Novak Đoković ironičan zbog stava o vakcini: Sad sam kontroverzna ličnost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    16. maj 2020 | 16:16

    Bravo za komentar.

  • Pop

    16. maj 2020 | 17:32

    Čitaoci,Ljudi ,gospodo , ljubomrni, posesivni, zavisni i td.Moj pokojni otac me je učio i govorio, sine gledaj u svoje dvorište , tuđe dvorište njihova briga ! Da me ne pljujete , moram reći da obožavam konje . Izreka u Srpskom narodu stara preko sto godina kaže , DOBAR KONJ ima hiljadu mana a LOŠ KONJ samo jednu, nevalja i GOTOVO.E pa sada zaključite kako hočete !!

  • Bob Rock

    16. maj 2020 | 19:49

    Bravo za Nikolu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA