≫ 

Bademantil, markirana torba i čaša šampanjca: Kaća Grujić u ovom izdanju prošetala centrom grada

Kaća je bila našminkana i sređena, ali je odeću ovog puta zamenila bademantilom i peškirićem

  • 9
Katarina Grujić Pevačica Katarina Grujić, FOTO: Privatna arhiva

Pevačica Katarina Grujić  je jedna od onih koji su odmah po ukidanju vanrednog stanja posetili salone lepote  kako bi se sredili od glave do pete.

Kako je nedelja uglavnom dan razervisan za opuštanje, Kaća je danas odlučila da se potpuno opusti i poseti jedan salon, no njeno uživanje prekinula je novinarska ekipa emisije "Premijera".

S obzirom na to da su je prekinuli, Kaća je iz salona na ulicu izašla ogrnuta bademantilom, sa peškirom na glavi, ali i skupocenom torbicom i čašom šampanjca.

- Prekinuo si me u tretmanu gde se detoksikujem od života (smeh). Ja nisam kao druge, ne radim što rade drugi, opet ću biti najlepša - rekla je Kaća za pomenutu emisiju.

Nakon što je svojim neuobičajenim izlaskom zakoračila na ulicu u samom centru grada i privukla pažnju svih prisutnih, pevačica je otkrila da vredno radi na drugom albumu koji će kroz nekoliko meseci ugledati svetlost dana.

- Mi već duži period pripremamo album, zbog korone smo sve pomerili, ne bi bilo okej ni da tad nešto pustimo, trebalo je za moj rođendan, ali prva pesma će biti za mesec dana najviše - rekla je ona.

Atraktivna pevačica je zatim otkrila i šta je to poželela za svoj rođendan koji će proslaviti za nedelju dana.

- Ja sam uvek želela sebi zdravlje i sreću, to je jedino što mi treba i što ne mogu da kupim sama. Punim 28. godina. Da se udajem sa 28 godina kada spremam najbolji album na svetu? Hvala, ali ne hvala - otkrila je Kaća.

Katarina Grujić Kaća na ulicama Beograda u bademantilu, FOTO: Privatna arhiva

Video: Nikad provokativnija! Kaća Grujić pokazala bujne grudi i zanosne obline

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA