"Izvinite, samo da pitam...": Marija lično otišla na aerodrom kako bi saznala kada počinju sa radom

Pevačicu je zanimalo kada će moći da putuje, pa se uputila na Aerodrom "Nikola Tesla"

  • 3

Popularna pevačica Marija Šerifović odlučila je da lično ode na beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" i da iz prve ruke sazna kada će oni početi sa radom.

Zbog epidemije korona virusa već neko vreme zatvorene su granice, a aerodromi ne prevoze putnike. Iako bi uskoro trebalo da počnu sa radom, pevačica je rešila da ode na lice mesta i sazna kada će moći da putuje.

Marija je automobilom otišla na aerodrom, a ljude koje je zatekla, pitala je kada će aerodrom početi sa radom i snimak objavila na svom Instagram storiju.

- Izvinite, samo da pitam. Kad će da se otvori aerodrom? Kako? Hvala. Ne radi, zatvoren - rekla je Šerifovićeva vidno razočarana.

Podsetimo, Marija je sinoć, 16. maja, na "Evroviziji" predstavila spot za pesmu "Molitva" kojom je pre 13 godina odnela ubedljivu pobedu na ovom muzičkom takmičenju. Pevačica je oduševila sve svojom numerom, a kadrovima praznih beogradskih ulica, medicinskih radnika i ljudi sa maskama i rukavicama rasplakala je Evropu.

Snimak Marijnog odlaska na Aerodrom "Nikola Tesla" pogledajte u videu na početku teksta:

(Telegraf.rs/D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA