Svi bi na njene... jagode: Kristina Mandarina promenila voće, pa mahnula rukavicama od 600 €

Osim što voli da potroši novac na skupocenu odeću i obuću, Kristina voli da troši i na sitne prepravke i ulaže u svoj fizički izgled

  • 10
Kristina Penava, Mandarina Kristina Mandarina, Foto: Instagram

Hrvatica po imenu Kristina Penavu (21) ili Kristina Mandarina široj javnosti postala je poznata zahvaljujući mandarinama koje je prodavala, ali daleko više po bujnom porpsju.

Upravo zbog njega prodaja joj je išla mnogo bolje nego drugima, a sa velikom zaradom idu i skopocene krpice koje je, navodno, sama sebi kupila.

No, Kristinu od sada možete svadi Kristina Jagoda. Barem na neko vreme.

Naime, kako je period mandarina prošao, lepa Kristina odlučila je da svoju tezgu mandarina zameni tezgom punom jagoda koje trenutno prodaje.

Kako se čini, makar po njenim objavama na Instagramu, ona odlično zarađuje od svog biznisi, pa čak i tolio dobro da sebe s vremena na vreme počsti odevnim komadom skupocenih inostranih brendova.

Poslednjom objavom u nizu, Mandarina se pohvalila svojim pratiocima videom iz restorana, i dok je usnimila šta se sve to od hrane nalazi na stolu ono što su mnogi primetili jeste to da je ona te večeri kao modni dodatak nosila rukavice brenda Šanel.

Kako se celo veče snimala, Kristina nije propuštala nijedan kadar, a da ne usnimi svoje skupocene rukavice, čija je cena čak 635 evra.

Kristina čestovoli da se počasti luksuznim krpicama, a nedavno se na društvenim mrežama pohvalila i novim štiklama poznatog brenda.

Osim što voli da potroši novac na skupocenu odećeu i obućeu, Kristina voli da troši i na sitne prepravke i ulaže u svoj fizički izgled. Jednom prilikom je priznala kako je išla na korekciju usana, odnosno povećala ih je hijaluronskom kiselinom. Bezbolnim tretmanom za 15-30 minuta, dobila je volumen usnica kakav je oduvek priželjkivala.

Video: Ako bi svi kod Mice na kafu, kod Kristine bi na mandarine

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki

    18. maj 2020 | 16:14

    Kad bi se lagali,100% zaradila na mandarinama i jagodama .....

  • Brk

    18. maj 2020 | 17:55

    Kod ovih hrvata se pojavi jedna dobra u 10 godina i ta odmah zapali za Beograd....stvarno su maleri ti rvati...

  • Tatko

    18. maj 2020 | 16:35

    Ja bi ovo dao mom dedi da vodi u šupu-udri domaćine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA