Mustafa Nadarević se javio iz bolnice nakon lažne vesti da je preminuo

Proslavljeni glumac nalazi se u bolnici u Zagrebu

  • 1
Mustafa Nadarevic Mustafa Nadarević/Foto: ATA Images

Nakon što se na internetu pojavila lažna, morbidna vest da je glumačka legenda Mustafa Nadarević (77) preminuo, oglasio se i sam glumac iz zagrebačke bolnice. 

- U bolnici sam još. Razumete me, nadam se, da ne mogu duže razgovarati. Hvala vam što se interesujete za moje zdravstveno stanje - izjavio je glumac za Dnevni avaz.

Zvezda serije "Lud, zbunjen, normalan" trenutno se nalazi u bolnici u Zagrebu, s obzirom na to da se već neko vreme bori sa rakom pluća.

Kako se saznaje iz okruženja bliskom ovom velikom glumcu, njegovo stanje je, na svu sreću, stabilno i svi se nadaju pozitivnom ishodu.

Ekipa regionalno popularne serije "Lud, zbunjen, normalan" ističe kako ni slučajno ne želi nastaviti sa radom bez Nadarevića.

Inače, ova morbidna vest je, kako navode pojedini mediji, objavljena na portalu hs-chocostory.info, a kao izvor navode portal Raskrinkavanje.

Proslavljeni glumac je u januaru ove godine saopštio da mu je dijagnostifikovan rak pluća, da bi u februaru stigle vesti da se oseća bolje. U bolnici je proslavio 77. rođendan.

Početkom marta Nadarević je stigao u Sarajevo zbog snimanja novih epizoda serije "Lud, zbunjen, normalan", koje je zbog pandemije korona virusa prekinuto.

Vratio se tada u Zagreb, a krajem marta je rekao da se nalazi u bolnici na ispitivanjima.

- Još sam u bolnici. Ne znam kada ću izaći, a ne znam ni šta bih više rekao o svom stanju - izjavio je tada za Avaz.ba.

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA