Nevena Madžarević potvrdila odlazak sa Prve: Tamo sam stasala, sada sam srećna i zahvalna

Nevena je još jedno televizijsko lice čiji će tranfer obeležiti ovu godinu

  • 29
Nevena Madžarević Nevena Madžarević/Printskrin: Youtube/PRVA

Voditeljka i urednica emisija informativnog i zabavnog karaktera na TV Prva, Nevena Madžarević, još je jedno novo lice u timu televizije Nova S, potvrdila je za Telegraf.rs.

Ovaj prelazak potvrdila nam je Nevena, koja ističe da je veoma srećna zbog novog transfera i pridruživanja timu najboljih.

- Pre svega, moram da kažem da sam srećna što sam dobila priliku da budem deo tima najboljih. To govori i sama činjenica da je Nova S okupila najbolja televizijska lica, što mi dodatno mi daje vetar u leđa i zahvalna sam što sam postala deo tima najvećih profesionalaca - istakla je Nevena na samom početku razgovora za Telegraf JETSET.

Kako nam je otkrila, u pitanju je jedan sasvim novi televizijski format koji je još u fazi pripreme, a koji je veliki profesionalni izazov za nju, ali, iako je veoma uzbuđena zbog novog projekta, ističe da je o tome još uvek rano da se priča.

- Trenutno radimo na jednom sasvim novom projektu koji se tek pravi, o kojem ne mogu mnogo da pričam, i to je za mene veliki izazov - kada dobijete priliku da okupljate ekipu, da budete i autor i producent - rekla nam je Nevena.

Nevena je na televiziji B92 i TV Prva provela više od decenije i tu stekla najveće iskustvo, a poslednje četiri godine uređivala je emisiju "150 minuta", a zatim i vesti vikendom. Prelazak sa B92 na Prvu nije bio transfer nalik ovom, s obzirom na to da je u pitanju ista medijska kuća, od koje se sada prijateljski rastala.

- Tamo sam provela poslednjih 12 godina. Tu sam stasala, afirmisala se, dobila sve poslovne prilike i na tome sam veoma zahvalna, tako da je i sam moj odlazak bio profesionalan kao i sve do tada - zaključila je.

Video: Pobednice koje ponosno koračaju: Sanja Marinković o ženama herojima

(B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    20. maj 2020 | 17:05

    Mozda zena hoce da postane novinar, dosadilo joj da cita sta joj napisu, da pita sta joj kazu..

  • www

    20. maj 2020 | 18:02

    jednostavno ne zeli da bude deo propagandne masinerije.

  • Djole

    20. maj 2020 | 17:35

    Nije mi jasno zašto se odlučiju za Novu S. Jedini logičan zaključak je NOVAC. Otići na televiziju koja se vidi i predpostavljam gleda u krugu dvojke je bez objašnjenja. Mnogi su u centralnoj Srbiji zaboravili na Ivana Ivanovića , Kesića , Maju Nikolić , Natašu Miljković itd. Da li je politika ove TV kuće da pokupi kvalitetne novinare i na taj način smanji gledanost , u prvom redu TV Prve ? To podseća na velike klubove koji dovode talente da im ne ugroze rezultate a mladi talenti brzo propadaju. Neka im je sa srećom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA