Dvorac sa bazenom nasred njive: Kadrovi Sekine vile iz vazduha ostavljaju bez reči

Na imanju je ogramna kuća od 450 kvadrata, bazen, dečije igralište, bašta...

  • 32
Seka Aleksić Seka Aleksić, Printskrin: Instagram/seka_aleksic

Pevačica Seka Aleksić pre nekoliko godina sagradila je velelepnu vilu od 450 kvadrata u Staroj Pazovi, gde živi sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem i sinovima Jakovom i Jovanom.

Sekin porodični dom daleko je od gradske gužve i buke, te se pevačica baškari na ogromnom imanju koje se nlazi nasred livade. Oko Sekinog dvorišta nalazi se visoka ograda, te pevačica može da uživa bez razišljanja o znatiželjnim pogledima.

Pored velelepne vile, u pevačicinm dvorištu nalazi se bazen, a kako je Seka poznata kao ljubitelj životinja i ima nekoliko kućnih ljubimaca, za svoje pse sagradila je kućicu. Na imanju ispred i iza kuće, sve obiluje zelenilom, a u jednom zadnjem delu dvorišta naslazi se bašta.

Pevačica je i svoje naslednike obradovala, te po ulasku na imanje ima uređeno malo dečije igralište. Tu se nalaze ljuljaške, tobogan i trambolina. U zadnjem delu dvorišta nalazi se manja kuća, koja je zapravo Sekina i Veljkova privatna teretana.

Ona je navodno za gradnju kuće izvojila čak 500.000 evra,  luksuzna nekretnina ima posebnu, prostranu prostoriju koja služi kao garderober, a pevačicino kupatilo ima čak 40 kavadrata.

Pevačicinu kuću je emisjia "Paparaco lov" snimila iz drona, a u tom trenutku Aleksićevaa se igrala sa starijim sinom i njih dvoje su skakali na trambolini. Pored toga što se zabavila, on je na trambolini imala i manji trening.

Kako izgleda Sekina velelepna vila pogledajte u galeriji nastavku teskta:

Video: Planiramo još dece: Seka Aleksić sa sinom izašla iz porodilišta gde ih je sačekalo iznenađenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • J...

    21. maj 2020 | 11:19

    Bolje da je u sumi izgradjena!zamislite kako je tamo i koliko je zdravo kad krenu njive da se prskaju???

  • Deda Gaga

    21. maj 2020 | 12:28

    Ima se može se! Nebudite ljubomorni!Nek da Bog svakome pa i meni .

  • Milica

    21. maj 2020 | 11:38

    Bez ikakve ideje,daj samo da je sto veca,pa nek je i u sred njive. Zamisli na obroncima Frusje Gore,pa kad zamirisi,ozeleni. Mislim,ja samo pricam kako bi ja. Ako je njoj lepo na njivi,i meni je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA