≫ 

Voditelj "Premijere" hitno primljen u bolnicu: Uplašio sam se kad je krenula priča da imam koronu...

Nestorović kaže da se oseća dobro, nakon što mu je konstatovana upala pluća, ali je srećan što mu je test na koronu negativan

  • 5
Ognjen Nestorovic Ognjen Nestorović, Foto: Telegraf.rs

Ognjen Nestorović, autor i voditelj emisija "Premijera" i "Premijera vikend specijal" pre dva dana, u utorak 19. maja, hitno je primljen u bolnicu.

Uspešni mladi momak se probudio sa jakim bolom u grudima, povišenom temperaturom, nakon čega se odmah uputio kod lekara.

Sada se nalazi na Infektivnoj klinici KC Srbije, a za Telegraf JETSET otkriva u kakvom je stanju i ističe da je srećan jer je negativan na COVID-19.

- U ponedeljak sam se probudio sa jakim teskobama i jakom temperaturom. Išao sam u Dom zdravlja, ali su me vratili zbog toga što ljudi koji imaju temperaturu moraju u kovid bolnicu. Na kraju sam došao u infektivnu gde su mi snimili pluća. Zaključeno je da imam upalu pluća, hospitalizovali su me. Radili su mi test na kovid, sinoć je stigao i negativan sam. Svi parametri su dobri, krvna slika je dobra, najvažnije mi je da nemam to - kaže nam Ognjen.

- Najviše sam se uplašio i zabrinuo jer je krenula priča da imam kovid, a ja zaista jesam odgovoran, ponašao sam se odgovorno i vodio sam računa. Moram da pohvalim Klinički centar Srbije, posebno Infektivnu kliniku, sve zaposlene sestre, doktorku Lidiju koja me leči. Zaista su fenomenalni, sada se osećam divno, ali uz sve to mere predostrožnosti ovde jako su velike, vodi se računa o svakom detalju, ali bez obzira na sve oni su toliko ljubazni i na usluzi su mi bukvalno 24 časa - kaže Nestorović za Telegraf.

- Još jednom apelujem na ljude da budu odgovorni, da nose masku, zaštitnu opremu, da vode računa, da bismo svi bili zdravi i bezbedni, da bi i naši zdravstveni radnici malo odahnuli - poručuje Ognjen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA