≫ 

"Moje čvrsto rame... Nisam mogla da zamislim boljeg uzora za naša dva mala dečaka"

Najlepša srpska teniserka je emotivnom porukom čestitala međunarodni praznik očeva svom suprugu Bastijanu Švajnštajgeru

  • 9
Ana Ivanović Bastijan Švajnštajger Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović; Foto: Instagram/anaivanovic

Bivša srpska profesionalna teniserka Ana Ivanović (32), koja je bila prva teniserka sveta 2008. godine, je čestitala međunarodni Dan očeva svom suprugu, penzionisanom profesionalnom fudbaleru iz Nemačke Bastijanu Švajnštajgeru (35).

Naime, Ana je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj se nalazi u naručju svog supruga, koji je nežno grli, a ono što se može primetiti jeste to koliko su srećni zajedno i njihovi široki osmesi na licu.

Inače, Anu na Instagramu prati 1,6 miliona pratilaca, a ovom objavom je za manje od četiri sata prikupila preko 38.000 lajkova.

Ona je u opisu objave napisala emotivnu poruku uz reči:

- Moj saigrač, čvrsto rame i najbolji otac. Nisam mogla da zamislim boljeg uzora za naša dva mala dečaka. Srećan Dan očeva svima koji slave - napisala je Ana u opisu fotografije na kojoj pozira sa svojim suprugom.

Podsetimo, par je u skladnoj vezi od 2014. godine, a bračne zavete su razmenili dve godine kasnije. Imaju dva sina Luku i Leona, a Ana često objavljuje fotografije na kojima se vidi koliko uživa sa svojom porodicom.

Njih dvoje na svakom koraku pokazuju međusobnu pripadnost jedno drugom, kao i to koliko se vole i lepo slažu u braku, što je veoma retko u brakovima poznatih ličnosti.

Video: Ana Ivanović koja trenira u helankama će vam ulepšati dan

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    21. maj 2020 | 14:21

    Kako je lepo videti mlade ljude iako su bogati da su ostali skromni i fini i mogu biti uzor za omladinu na svim poljima.👍🙏

  • nikolas

    21. maj 2020 | 14:28

    SRECNO VAM BILO !!!

  • Brankica

    21. maj 2020 | 19:25

    Anci bitno da si ti srecna i radosna. Radost je merna jedinica za uspeh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA