Glumac ispunio veliki san iz detinjstva: Petar Strugar otvorio konjički klub

O ovome je dugo maštao, a sada vredno radi i vodi računa o čak 13 konja

  • 0
Senke nad Balkanom, premijera nove sezone Petar Strugar, Foto: Nikola Tomić

Poznati glumac Petar Strugar (32) ispunio je svoj dečački san i zajedno sa drugarom otvorio konjički klub nadomak Beograda.

Petar je oduvek isticao svoju posebnu ljubav koju gaji prema konjima, te je upravo iz tog razloga dugo priželjkivao da otvori konjički klub.

On trenutno vodi računa o 13 konja, a koliko im se posvetio nedavno je i dokazao, kada je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju na kojoj je sav prljav, znojav i umoran od istovaranja teških džakova u kojima se nalazi hrana za njegove konje.

- Trenutno u štali imamo 13 konja i četiri su kod nas u pansionu, odnosno u gostima. Ostali su naši, za školu jahanja i za sport. Mislim da će broj konja rasti. Moj prijatelj Bojan i ja sarađujemo već neko vreme, radimo sa mojim konjima koje sam ovako držaona par mesta u Beogradu - otkrio je Petar za "Blic".

Poznati glumac je otkrio i kako je došao na ideju da sa prijateljem otvori konjički klub, a zatim otkrio koji je njegov posao.

- Onda smo došli na ideju da napravimo svoj klub. Volimo to, time se ionako bavimo po ceo dan imamo školu jahanja, terensko jahanje, mogućnost bavljenja sportom. Bavićemo se i snimanjem filmova, eventualno iznajmljivanjem konja za snimanja - otkrio je glumac.

Strugar je objasnio da nema omiljenog konja, ali mu je beli Kili prirastao za srce, a takođ je istakao da mu ništa od poslova ne pada teško i da uživa u vremenu koje provodi na ovom mestu.

- San iz detinjstva sam počeo da ostvarujem još pre deset godina kada sam počeo da jašem, to mi je bila želja. Onda se rodila i želja da napravim neki svoj klub, tako da evo, ostvaruju se snovi i to je dobra stvar - ispričao je Petar.

Video: Milica Todorović objavila snimak iz kreveta sa Petrom Strugarom

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA