Goca Tržan rastužila sve: Borili su mi se za život, nisam osećala bol, ni strah - gledala sam u tebe

- Zaplakala si samo dva puta, promuklo, onda su te stavili pored mene i samo si me gledala... - napisala je pevačica

  • 5
Goca Tržan Goca Tržan, Foto: Nikola Tomić

Ćerka pevačice Goce Tržan i Ivana Marinkovića danas, 23. maja, napunila je 13 godina, a pevačica je emotivnom porukom raznežila, ali i rasplakala sve.

Goca je na svom Instagram profilu objavila zajedničke fotografije sa ćerkom Lenom, a u opisu zajeničkih uspomena pevačica je otkrila da joj je na porođaju bio ugrožen život.

- Pre 13 godina tačno sam se u ovo vreme spremala da te donesem na svet, bila si mirna i nije ti se bas žurilo, i tek u 20:05 sam prvi put čula tvoj glas i videla tvoje oči. Zaplakala si samo dva puta, promuklo, onda su te stavili pored mene i samo si me gledala... Nisam osećala ni bol, ni strah što su se lekari uspaničili oko mene da mi spasu život, samo sam gledala u tebe sa osećanjem pripadanja - napisala je pevačica u objavi.

- Isto tako te gledam i danas, sa ponosom, s ljubavlju, ponekad sa zebnjom da nešto ne radim kako treba... I grešiću, sigurno. Jedino u šta sam sigurna je da ću te zauvek voleti, da ćeš biti moja najveća radost i najveći bol, da će me svaki tvoj zagrljaj činiti najsrećnijom u univerzumu - dodala je Goca.

- Draga moja Leno, srećan rođendan, dobrodošla u tinejdžersko doba, budi nam zdrava i srećna, oprezna, a ipak puna života i ljubavi za druge... Znaj da si moja do kraja vremena, da je tvoje srce kucalo ispod mog i zato smo zauvek povezane i u radosti i u bolu. Voli te tvoja majka - zaključila je Goca na Instagramu.

U komentarima nizale su se emotivne čestitke za Lenin rođendan, a svi su saglasni da je Goca dobra majka i da treba da bude ponosna na svoju tinejdžerku.

Video: Goca Tržan o Andriji Jo: Ja bih vam rekla mrš!, ali meni ste oprostili, a njemu nećete

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA