"Gađala me je kriglom u glavu i rasekla mi arkadu": Kristijan otkrio detalje burnog ljubavnog života

Golubović je ispričao kako ga je bivša devojka napala i ozbiljno povredila

  • 8
Kristijan Golubović Kristijan Golubović, Printskrin: Youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Kristijan Golubović ispričao je pinkanteriju iz svog ljubavnog života, kojom je po ko zna koji put zaintrigirao, ali i zabavio javnost.

Budući učesnik "Zadruge 4" je gostujući u emisiji "Magazin in", otkrio jednu vrlo zanimljivu priču iz prošlosti o jednoj od njegovih bivših partnerki.

Golubović je ispričao kako ga je bivša devojka napala i ozbiljno povredila, pre nego što je krenuo za Novi Sad, gde se uputio da istetovira njeno ime.

- Neke sam patike vezivao, toga se sećam i gađala me kriglom pravo u glavu. Kupio sam ovalni televizor, tada je koštao 11.000 evra. Krenuo sam da istetoviram njeno ime, to me je povredilo. Ka Novom Sadu je trebalo da krenemo, ja da zapertlam pertlu, ona mi rasekla arkadu - ispričao je Kristijan.

Kako je rekao, incidentu je prethodila sitna svađa, a nakon što ga je napala, zamerio joj je i odlučio da preko leđa istetovira nešto drugo, umesto njenog imena.

- Bilo je zameranje klasično, biće ovako, biće onako. Kod mene su tu svađe ni oko čega. Zašto je čaša ovako, a ne onako. Ja kako sam zapertlavao pertlu, samo sam je onako malo pertlom i tako. Posle sam probao da je poljubim, da je smirim... Onda sam otišao u Novi Sad i preko leđa istetovirao Kristijan. Nećeš me, e onda zdravo - otkrio je Kristijan i ostavio sve prisutne u šoku.

Video: Hapšenje Kristijana Golubovića

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tv

    23. maj 2020 | 23:08

    Ovih dana na televiziji samo-Kristijan Golubović! Posle potpisivanja onog ugovora za "Zadrugu 4"sa Željkom Mitrovićem samo se vucara po televiziji.A Marić na "Hepiju" emituje "Goli život" u kojoj je već pomenuti kriminalac bio gost pre sto godina!E ljudi moji, ko nam se mota po kanalima...

  • aaaaaa

    23. maj 2020 | 22:51

    Kakav je krile, krile će da skoči na glavu sa osmog sprata samo da bude u centru pažnje

  • Krlja

    23. maj 2020 | 23:14

    Ucices ti u zadrugu 4 ali samo ako te ne uhapse umedjuvremenu...onda kad izadjes mozes u zadrugu 12 jer dobijas po 8god svaki put 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA