"Sačekali su me s pesnicom po nosu": Žika Šarenica otkrio kako je dobio batine od ženinog ljubavnika

- Tada sam bio ljut, da sam ih sreo na ulici, a da nije bio pešački prelaz, ja bih ih zgazio - rekao je voditelj u emisiji "Magazin In"

  • 3
Živorad Žika Nikolić Živorad Žika Nikolić Foto: Marko Jovanović

Gostujući u emisiji "Magazin In", voditelj Živorad Žika Nikolić ispričao je da je svojevremeno doživeo neprijatnu situaciju. Naime, Žika Šarenica naveo da je dobio udarac od ljubavnika njegove bivše žene.

- Desilo mi se da me žena s ljubavnikom sačeka na vratima, pa razbije! - rekao je Žika i pojasnio da je u pitanju bivša supruga koja je odlučila da ode iz braka, ali ostane u zajedničkom stanu.

- Zakačila je rezu na vratima s ljubavnikom, a kada sam ja pozvonio, rezu nisu skinuli, nego me sačekali s pesnicom po nosu. Tada sam bio ljut, da sam ih sreo na ulici, a da nije bio pešački prelaz, ja bih ih zgazio. Bogu hvala, brzo me je prošao bes - rekao je voditelj.

Video: Žika Šarenica za Telegraf TV: Žena i ja uživamo u izolaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tacno

    24. maj 2020 | 12:36

    Takva je gomila zena ,izbacile bi muza iz zivota ali i iz stana .Zbog ovakvih dogadjaja nastaju i tragicne posledice!!!

  • Slazem se

    24. maj 2020 | 14:21

    @Tacno Vecina zena su takve,a ove mladje generacije,jos gore. Jadni ovi mladici,s kim da se zene. Tesko je izabrati normalnu devojku,koja nije sa njim iz materijalnih razloga. Zato je najbolje potpisati predbracni ugovor,da svako dobije ono sto je doneo,a ne da uzme od supruznika. A ove u klimaksu kao Zikina zena,odlepile,skrenule s puta. Trebao je da proda stan i podeli na pola novac

  • Zika

    24. maj 2020 | 16:35

    Je dobar covek i komsija .Svaka cast .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA