≫ 

4 kostima, 3 mašine, seksi gošće...: Najmoćniji momenti Karleušinog lajv spektakla

Karleuša je u samo 60 minuta napravila neviđeni spektakl

  • 12
Jelena Karleuša

Printskrin: Youbox.rs

Muzička zvezda Jelena Karleuša održala je večeras, 24. maja, onlajn koncert za pamćenje i do sada neviđenim muzičkim spektaklom oduševila skoro 100.000 ljudi koji su isti pomno pratili preko Youbox aplikacije.

Karleuša je spektakularno, u svom stilu, koncert počela tako što je sletela iz helikoptera, a zatim crnim džipom nastavila da se vozi do bine. Jelena je po ko zna koji put pomerila granice na našim prostorima, ali i šire, kada je scenski nastup u pitanju.

Da joj nema ravne i kada su odevne kombinacije u pitanju, muzička zvezda je pokazala i ovog puta, s obzirom na to da je za samo sat vremena promenila čak četiri odevne kombinacije.

Jelena je na samom početku koncerta zablistala u crnom seksi kostimu i dubokim crnim čizmama, a ono što se takođe moglo primetiti je to da je izgledala nikada bolje.

Nakon što je otpevala nekoliko svojih hitova, Jeleni su se na sceni pridružile seksi članice popularnog benda "Hurricane", koje su sa muzičkom zvezdom zapevale jedan svoj, ali i jedan njen hit.

Skup četiri prave bombe na sceni mnogi su uporedili sa svetski poznatim devojkama koje čine popularnu grupu "The Pussycat Dolls".

Karleuša se zatim presvukla i zablistala u šljaštećoj odevnoj kombinaciji i dugim rukavima koji su kada bi Jelena raširila svoje ruke, ličili na krila, a nakon što je zapevala nekoliko svojih balada rukave je skinula i kombinacija je izgledala potpuno drugačije.

Muzičkoj zvezdi se na sceni zatim pridružila jedna od trenutno najpoplarnijih i najuspešnijih pevačica mlađe generacije, Milica Pavlović.

Dve lavice izdominirale su na bini u identičnim odevnim kombinacijama, a kada su u duetu zapevale numeru "Seksi senjorita", niko nije mogao da odvoji pogled od vatrene plavuše i brinete.

Došlo je vreme da se JK još jednom presvuče i publiku ostavi bez teksta crvenim kombinezonom, a mali detalj koji je upotpunio njen izgled bile su rukavice sa velikim crvenim kandžama.

Jelena je zatim promenila još jedno prevozno sredstvo, a ovog puta jedan od svojih mnogobrojnih hitova izvodila je na crvenom motoru.

Svoj muzički spektakl završila je pevajući svoje dve duetske pesme, "Bankina" koju je otpevala sa Lukasom i pesmu "Ostavljam te", koju je snimila sa bugarskom zvezdom Azisom.

Video: Karleuša o spektaklu na YOUBOX-u: U nedelju pravimo revoluciju, ovo nisu uradile ni svetske zvezde

(N.Lisinac/D. J)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • imaginarni posmatraci

    25. maj 2020 | 02:03

    zazmuri i broj do milion toliko ce ona da objavi sutra

  • OVERRATED

    25. maj 2020 | 03:50

    koncert uzivo a gledaouci kod kuce na kaucu.strasno

  • vuk

    25. maj 2020 | 07:30

    Profesionalno, jako dobro organizovano, odlican nastup uzivo, dobar izbor pesama... za sve nas kojima je preko glave virusa i politike ovo je bilo lepo iznenadjenje. Za one druge sto su stalno ljuti i kriticki rasporedjeni prema svima i svemu, sigurno ce nastaviti da budu negativni. U ovo vreme nam treba vise ljubavi i umetnosti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA