≫ 

Sve puca od luksuza i kristala: Miljenik Dragane Mirković snimio prve kadrove za novi spot

Robi je danas snimio delove u studiju koji je oplemenjen luksuznim lusterom od svarovskih kristala, kaminom i nameštajem

  • 0
Robert Bjelić

Dragana Mirković i Robert Bjelić, Foto: Privatna arhiva

Pevač Robert Bijelić iz Ljubljane bio je vredan tokom vanrednog stanja zbog korona virusa, pa je dane i noći proveo u svom muzičkom studiju "Trezor" radeći na novim pesmama.

Čim se stabilizovalo stanje oko svetske pandemije, bratanac supruga Dragane Mirković, Tonija Bijelića sve je organizovao i za ekranizaciju numere. Budući da su neki kadrovi planirani da se snime u Beogradu, on je odustao od te ideje zbog graničnih mera predostrožnost, i zato će sve obaviti u Ljubljani.

Naime, Robi je danas snimio delove u studiju koji je oplemenjen luksuznim lusterom od svarovskih kristala, kaminom i nameštajem. Uz pomoć svojih prijatelja i saradnika, koji su uz njega sve vreme, Bijelić je svoju ulogu u spotu izneo na najbolji mogući način.

On će narednih dana uraditi još nekoliko kadrova na najlepšim lokacijama Ljubljane, kako bi do kraja meseca sve završio i već u junu promovisao svoj projekat.

S obzirom na to da pevači koji žive van granica Srbije još uvek nisu počeli s radom, za Roberta su zainteresovani brojni vlasnici diskoteka u dijaspori, koji su uveliko u kontaktu sa njegovim menadžerom Mariom Jožićem.

Na oduševljenje mnogih, miljenik Dragane Mirković će najverovatnije u junu nastaviti tamo gde je stao, odnosno ponovo zapevati vernoj publici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA