Mišići, tetovaže... Sanja Vučić iz grupe "Hurricane" prvi put u javnosti sa dečkom

- Ne znam čime me je osvojio, ali kad sam ga videla, nešto me je preseklo. Vraćala sam se iz prodavnice, ni na šta ne ličim, kese… i vidim senku, zaklonio mi je sunce jer je veliki - ispričala je Sanja nedavno

  • 8
Beovizija, Beosong Članice grupe "Hurricane", Foto: ATA Images

Sanja Vučić (26) već neko vreme živi sa dečkom, ali su se tek sada prvi put pojavili zajedno na nekom javnom događaju.

Naime, on je sa pevačicom i članicom grupe "Hurricane" prisustvovao humanitarnoj žurki u kojoj je učestvovala, a već po dolasku videlo se da su srećni zajedno.

Došli su nasmejani, a i njemu i njoj bila je smešna njegova reakcija kada su paparaci počeli da ga fotografišu.

To je potrajalo sve vreme koje su proveli u ovom lokalu, a par je bio fenomenalno raspoložen. Sanjin partner viši je od nje, mišići su u prvom planu, kao i tetovaže koje ne krije.

- Živim sa dečkom, a i ranije sam imala to iskustvo. Ja volim da raspodelimo obaveze. Ako oboje radimo, zarađujemo, onda da podelimo obaveze. To je delegiranje. Ajde, recimo, ja ću da operem sudove, ti seckaj meso, ja ću da ga ispržim, ti serviraj. Meni to jako prija, jer vidim da nisam nekome sluškinja, majka i baba. Mislim da neki muškarci to smatraju brižnošću - ispričala je Sanja nedavno, na pitanje o momku.

- Ne znam čime me je osvojio, ali kad sam ga videla, nešto me je preseklo. Vraćala sam se iz prodavnice, ni na šta ne ličim, kese… i vidim senku, zaklonio mi je sunce jer je veliki. I samo me je preseklo. Popnem se gore, nešto mi nije dalo mira i sišla sam dole, pružila mu ruku i, eto - ispričala je Vučićeva.

Kako izgledaju zajedno pogledajte u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA