≫ 

Poslednji intervju Stefana Živojinovića: Više neću pevati, povlačim se iz estradnog i javnog života

- Jednostavno, jako puno stvari se izdešavalo kod nas i to je neka moja odluka. Ako mogu da kažem, karijera je bila lepa, kratka i slatka - izjavio je Stefan

  • 8
Stefan Živojinović, Love & Live, (NE DIRATI)

Stefan Živojinović/Foto: Nikola Tomić

Iako je na estradnom nebu tek nekoliko godina, Stefan Živojinović odlučio je da potpuno izađe iz muzičkog sveta i posveti se nekim drugim stvarima.

Stefan je prvi sing u karijeri objavio u julu 2017. godine, kada je izašao i spot za pesmu "Druga liga". Od starta je bio uspešan i predviđali su mu sjajnu karijeru.

U svojoj kratkoj muzičkoj karijeri snimio je i pesmu za hit seriju "Ubice mog oca", a u lokalima u kojima je nastupao uvek se tražila karta više. Međutim, iako voli pevanje, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića ipak je odlučio da krene nekim drugim putem koji nema veze sa estradnim životom.

- Odlučio sam da se povučem sa estradne scene i iz javnog života. Ne bih zalazio u to šta se izdešavalo u poslednja tri meseca, ali ono što bih voleo da kažem jeste da smatram da je svako od nas mogao da izvuče neku lepu pouku iz svega ovoga. Tako da sam ja doneo odluku i smatram da je prava. Neke druge poslovne ambicije su se pokrenule, nešto što bih voleo da radim, ali otom potom, to ću podeliti u nekom kasnijem periodu - izjavio je Stefan za Blic.

Kako kaže, to znači da više neće pevati.

- Da, tako je. Jednostavno, jako puno stvari se izdešavalo kod nas i to je neka moja odluka. Ja mnogo volim taj posao i smatram da smo veoma lepo to radili i uvek smo davali 200 posto sebe, ali došao je takav neki period i u glavi sam rešio da treba da se bavim nekim drugim stvarima.

Stefan je otkrio da ga je puno toga podstaklo na ovakvu odluku i da je ovo njegovo definitivno opraštanje od muzičke karijere, a želeo bi da se povuče i iz medijske.

- Svašta nešto, nije samo jedna stvar u pitanju, više faktora je bilo uključeno. Malo me je trglo sve ovo da razmislim. Ja stvarno mislim da je ovo definitivno. Nosim lepe uspomene i gde god da smo nastupali davali smo maksimum i ono što je meni najbitnije, uvek smo se trudili da to lepo zvuči i da donesemo muziku na naš način, da prenesemo našu energiju. Tako da, ako mogu da kažem, karijera je bila lepa, kratka i slatka.

Stefan Živojinović:

- Ja bih voleo i najviše bih cenio da se potpuno povučem iz medija, smatram da sam uvek imao lepu saradnju sa svim medijima i voleo bih da poštuju moju odluku i moju privatnost. Moram da kažem i da su me u poslednje vreme povezivali sa mnogim devojkama, što nije istina, a što sam ja i pričao. Štaviše, ja sam trpeo takve vesti i lažne naslove, ali sada je došao neki period kada je to počelo da mi smeta, tako da bih voleo da se povučem potpuno i smatram da smo, što se tiče medija, završili na lep način. Pre nego što sam počeo da se bavim javnim poslom, nisam bio toliko u medijima, ali odvede vas život na razne puteve. Ja sam bio potpuno anoniman, pa i kada sam počeo da pevam niko nije znao ko sam i iz koje porodice potičem, što je meni bilo drago, tako da bih i sada to voleo, a mislim da će se to vremenom desiti i zaboraviti.

Na kraju, zahvalio se svima koji su ga podržavali u onome što je radio.

- Želim neizmerno da im zahvalim. Cela poenta mog bavljenja pevanjem je taj prenos energije i gde god da smo bili stvarno me je to hranilo i dalo mi je neku nadu da je ovaj posao lep i čist, ako tako mogu da kažem. Želim neizmerno da im zahvalim i želim im svu sreću na poslovnim i privatnim planovima - poručio je.

Video: Stefan Živojinović: Nisam zamerio Lukasu što je vređao moju majku

U odluci da napusti muzičku karijeru i posveti se drugoj profesiji, podržala ga je porodica sa kojom je i proveo prethodne mesece u porodičnom domu u Beogradu.

- Svako od nas se malo trgao u ovoj situaciji protekla tri meseca, svako je doneo neku odluku. Moja je bila ovakva, nečija možda više zdravstveno, nečija u smislu ishrane ili načina života... Presrećan sam što smo sada nekako bliži kao porodica. Ova situacija nas je još više zbližila - rekao je Stefan.

- Mi, hvala bogu, imamo lep ambijent i dvorište i zaista smo se lepo snašli. Igrali smo stoni tenis, kuvali smo po ceo dan, kartali, čitali... Pričao sam dosta sa najbližim prijateljima i uglavnom je svima prijalo da se odmore malo od posla, igrali su igrice, šalili su se... Nekako je život krenuo ludačkim tempom i najosnovnija stvar, da se posvetite sebi, zaboravila se - zaključio je Živojinović.

Video: Stefanu Živojinoviću teže pao problem sa novim spotom, nego odvajanje od Brene i Bobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mila

    25. maj 2020 | 15:11

    Ma lako he njemu, mize da menja mišljenje šta će da radi svaki dan

  • Mima

    25. maj 2020 | 17:17

    I ovo sto je pevao, da ga majka nije gurala i vodila sa sobom, ne bi ni to bilo.

  • Www

    25. maj 2020 | 16:08

    Pa kad ne zna da peva. Decko jeste fin i kulturan, ali nema talenat za pevanje. Bolje sto se povukao da se ne bruka vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA