Viki neutešna nakon smrti majke: Ostala sam bez oba roditelja, čovek nikada nije spreman na to

- Mislili smo da postoji tračak nade, kako će ona da se izvuče i prebrodi tu krizu. Nažalost, izgubila je tu bitku - rekla nam je pevačica

  • 1

Nakon duže pauze zbog korona virusa, Viki Miljković došla je na prvo snimanje emisije "Zvezde Granda". Tokom prethodnog perioda pevačica je doživela veliki gubitak, kada joj je preminula majka Zorka.

- Mnogo sam bila vezana za moju mamu, svi koji me poznaju privatno, znaju za to. Ostala sam bez oba rodtelja, što je jako teško. Nekako smo se pripremali na to, ali čovek nije nikada spreman na to. Pretpostavila sam šta će se desiti, lekari su mi javili neke stvari. Ali smo se nadali, nada poslednja umire. Mislili smo da postoji tračak nade, kako će ona da se izvuče i prebrodi tu krizu. Nažalost, izgubila je tu bitku, mi smo uvek sa njom i ona sa nama. Još uvek je to sveže - rekla nam je pevačica.

Viki je priznala da su joj u pauzi snimanja nedostajale kolege, ali i da se nada da se već na prvom snimanju neće sukobiti sa pevačicom i koleginicom iz žirija, Jelenom Karleušom.

- Nadam se da nećemo posle ove korone imati sukobe, makar danas, a sutra ćemo da vidimo. To se kod nas nikad ne zna - rekla nam je Viki smešući se.

Kako pevačica nije radila prethodna dva meseca, istakla je da je osetila posledice korona virusa, ali da ona bez problema može da raspolaže sa malim budžetom.

- Gneralno sam skromna osoba, mogu da se naviknem sa malim budžetom i malo većim. Svi mi radimo godinama, bilo je dva meseca, nije bilo dve godine. Činjenica je da se oseti, da smo svi osetili, pogotovo ljudi koji nisu na stalnoj plati, ali posvetili smo se nekim drugim stvarima koje mislim da su vrednije. Za život se ima... - ispričala je Viki.

Kompletan razgovor sa Viki pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Viki Miljković pazarila, pa pokazala skupoceni stan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA