Tamara Đurić u 3. mesecu trudnoće: Svadba za mesec dana, na Vidovdan

Tamara i njen verenik Nikola će se kroz nekoliko meseci ostvariti u ulozi roditelja

  • 7
Svetlana Ceca Ražnatović, Slobodan Sloba Radanović, Tamara Đurić, Ognjen Vranješ, Majdan Tamara Đurić, Foto: Nikola Tomić

Tamra Đurić, kako saznaje Telegraf.rs, u drugom je stanju, a ona i njen verenik zakazali su svadbu ze mesec dana, na jedan veliki pranik.

Nekadašnju učesnicu "Farme" i voditeljku "Zadruge", zaprosio je emotivni partner Nikola, 23. maja, a Tamara se tada pohvalila da je  rekla "da". Njih dvoje su već zakazali venčanje i kroz nekoliko meseci će se ostvariti u ulozi roditelja.

Tamara je posumnjala da je trudna, a kada je uradila test pokazalalo se da je zaista u drugom stanju. Đurićeva je u trećem mesecu trudnoće, a ona i njen verenik Nikola svadbu su zakazali za 28. jun, na Vidovdan.

Kontaktirali smo Tamaru, koja nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje naša saznanja, već nam je kratko poručila da će o nekim stvarima govoriti kada za to dođe vreme.

Podsećamo, Đurićevu je vernik zaprosio u rodnoj kući, u Smederevskoj Palanci, a kada joj je stavio skušpoceni prsten na ruku, Tamara nije skidala širok osmeh sa lica.

Đurićeva je postala poznata široj javnosti nakon učešća u "Farmi 6", gde je osvojila drugo mesto. Ona važi za jednu od najatraktivnijih devojka koje su se pojavile u rijaliti programu, a upamćena je po raznim sukobima i britkom jeziku.

Video: Rekla je da: Verila se Tamara Đurić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA