≫ 

Voyage progovorio o vezi sa Breskvicom i otkrio da li ju je ikada prevario

Njih dvoje privlače veliku pažnju, pa ih prate i priče o prevari

  • 4
Dodela MAC nagrada Breskvica i Voyage/Foto: ATA Images

Reper Mihajlo Veruović poznatiji kao Voyage, privlači veliku pažnju zbog veze sa pevačicom Anđelom Ignjatović - Breskvicom i njih dvoje su trenutno jedan od najpopularnijih parova na sceni, a sada je progovorio o tome kako održavaju vezu i da li ju je ikada prevario.

S obzirom na to da su mladi i da mlade i popularne parove uvek prati priča o prevari, reper je otkrio da li je imao takvo iskustvo u vezi sa Breskvicom.

- Nama se nije dešavalo. Ljudi su pričali, tračarili. To je evidentno - rekao je on za IDJTV, a potom izneo i šta je zaslužno za uspeh njihove veze.

- U svakoj vezi koja se bazira na zdravom odnosu mislim da je poverenje ključ trajanja. Poverenja između mene i nje ima. Ne dozvoljavamo takvim stvarima da nas poljuljaju i izvedu iz takta. Ja beskrajno verujem njoj, kao i ona meni - objasnio je Mihajlo.

- Njegova priča je da sam ja bila njegov fan, pošto je on izbacivao pesme i pre nego što smo zajedno počeli da snimamo, ali to nije istina. Ne mogu da kažem da nisam znala ko je, ali nisam bila fan. Objavljivala sam obrade njegovih pesama na Instagram storije i onda me je on video i javio mi se - ispričala je u januaru Breskvica u emisiji "Amidži šou" o tome kako su se smuvali, kada se našalila i da će na leto biti svadba.

Video: Neverovatan talenat: Anastasija pohvalila Breskvicu kako je otpevala njenu pesmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA