≫ 

Slobu napali da je izmislio priču o dečaku koji mu je vratio 100 evra, besno im je odgovorio

Nakon pevačeve objave usledili su brojni negativni komentari, zbog čega se ponovo oglasio

  • 28
Slobodan Sloba Radanović Sloba Radanović/Foto: Marko Jovanović

Sloba Radanović je na Tviteru podigao prašinu pričom da mu je dečak koji prosi vratio 100 evra, novac koji mu je ispao dok mu je davao 100 dinara, navodeći kako se to desilo sinoć u Beogradu ispred jedne prodavnice.

- Malopre dajem klincu koji prosi ispred prodavnice 100 dinara, jer mi je toliko kusura ostalo i odlazim. Ne primećujem da mi je ispalo 100 evra. Dolazim do kola i neko me tapše po ramenu. Okrećem se i vidim njega kako mi pruža 100 evra - napisao je Sloba, nakon čega je naišao na kritike i osude tviteraša kako je priču izmislio.

Potom je pevač precizirao kako se to dogodilo na Novom Beogradu ispred jedne prodavnice, međutim, i dalje je više bilo onih koji ne veruju u njegovu priču.

Nakon silnih komentara koje je dobio, ponovo se oglasio na Tviteru i nije birao reči.

- To što ne verujete i što vam je fascinantno da je dečak vratio 100 evra, govori samo da VI ne biste vratili 100 evra. A to što mislite da je priča izmišljena, govori samo da ste profil ličnosti koji bi izmislio priču da bi nekog fascinirao. So what to do... - poručio je Radanović.

Slobine objave na Tviteru:

Video: Sloba opleo po kolegama: Ovakav pevač briše šoferke, dok...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    26. maj 2020 | 22:18

    Do kada ce nam ova najveca javna bruka i sramota Srbije drzati predavanje o postenju i moralu?Tri zivota ga ne mogu oprati!

  • Jekana

    26. maj 2020 | 22:25

    Mora da je Lunin brat taj mali, nije hteo iz principa da uzme 😂

  • Mico

    26. maj 2020 | 22:01

    Samo nemoj ti Radani o postenju kao Boga te molimo?Milioni gledalaca gledali su 24 sata dnevno 9 meseci tvoje postenje,moral i veru....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA