≫ 

Miki Đuričić otkrio kako će viđati dete kada bude ušao u Zadrugu 4

Miki će u avgustu postati otac devojčice, a već u septembru će ući u rijaliti

  • 15
Miki Đuričić Miki Đuričić/Printskrin: TV Pink

Kao što je poznato, Miki Đuričić biće jedan od učesnika četvrte sezone rijalitija Zadruga, koji bi trebalo da počne u septembru ove godine.

Budući da će u avgustu postati otac devojčice, o čemu ne želi da iznosi detalje, gostujući u emisiji "Amidži šou" otkrio je kako će izgledati njegovo učešće u Zadruzi s obzirom na to da će pre toga postati otac, prvi put.

Ognjen Amidžić pitao je Mikija da li će biti problema, jer će u tom periodu kada se njegova izabranica bude porodila uslediti i ulazak u Zadrugu 4, što znači da će biti odvojen od deteta.

- Da. Biću tu... Dogovorio sam da mogu s vremena na vreme da vidim dete kad bude moglo dete da se vidi, pošto Zadruga traje deset meseci... - rekao je Miki.

- Tako da ću da se dogovorim da vidim dete kad bude već imao tri-četiri-pet meseci, kad bude moglo da izlazi napolje - objasnio je.

Video: Miki izbačen iz Zadruge jer je pljuvao i udarao žene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    27. maj 2020 | 12:44

    Treba rijaliti da se promeni iz korena... Emituju ulaze sve neradnici zgrcu pare na svadju.. Cemu onda stoji kokosinjac ako niko od njih ne ide tamo i ne radi nista.. Zadrugaa3 je veliki primer, ja gasim tv cim pocne z4...

  • Đeka

    27. maj 2020 | 10:50

    A da prizna dete i da ga izdržava?

  • Nena

    27. maj 2020 | 08:51

    Nasilnik koji citav zivot zivi od rijalitija! Mozda se opameti kad dobije dete pa se prestane tuci i sam sebe kamenjem udarati u glavu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA