Tijana Ajfon i Sofija su zajedno uhapšene, a ovu plavušu povezivali su s brojnim poznatim muškarcima

Tijana i Sofija su se družile, zajedno su izlazile, ali i putovale

  • 11
Rođendan Milana Miloševića Tijana Ajfon, Foto: Nikola Tomić

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon uhapšena je u Bijeljini nakon što je pokušala ilegalno da pređe granicu. Ona je navedena kao "organizator skupa", a pored Tijane uhapšeno je još 35 osoba. Povodom ovoga se oglasila na Instagramu.

Kod njih je pronađena veća količina narkotika i oružja, a njih 16 zadržano je u pritvoru. Pored Maksimovićeve uhapšene su i Saša Petrović, Jovana Denić i Sofija Gačić.

Sofija ima 27 godina i živi u Beogradu, a druži se i redovno obilazi beograske restorane i splavove sa Maksimovićevom. Njih dve imaju zajedničke slike iz provoda koje je svojevremeno objavljivala Tijana.

One su zajedno putovale u Pariz, gde su se ispred Ajfelovog tornja fotografisale, držeći se za ruke. Kako izgleda, Tijana i Sofija bile su veoma bliske.

Nakon što se u javnosti pojavila vest da je Tijana uhapšena sa još 35 osoba među kojima je i njena drugarica Sofija, ova plavuša je ugasila svoj Instagram profil. 

Gačićeva je povezivana sa mnogim muškricma sa javne scene među kojima su: pevač Sloba Radanović, Aleksa Balašević, sin kantautora Đorđa Balaševića, kao i bivši dečko Katarine Grujić Nemanja Buha.

Zajedničke fotografije Tijane i Sofije, kao i uspomene sa putovanja pogledjate u nastavku teksta:

Video: Slobi treba Luna, a ne Kija, jer nakaza ide sa nakazom: Tijana Ajfon oštro o ljubavnom trouglu u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirka

    28. maj 2020 | 16:36

    Je li ona placala Radanovicu ili on njoj? Ne bi me cudilo da i njega uhapse kao ove zene iz istog razloga, bar dok je Mirko Gavric u zadruzi.

  • 😂 😂

    28. maj 2020 | 15:51

    Auuuuuu Slobo, Slobo... 🤦🏻‍♂️ Ni jednu da preskocis 😂😂😂

  • Lidija

    28. maj 2020 | 17:33

    Slobina bivsa Sofija ,imaju i slike i snimci kako izlaze iz njegovog stana pocetkom 2019 ..nije ni cudo sto i njega stalno privode u policiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA