≫ 

Nikad modernija: Bekuta na Grand stigla u ogromnim štiklama i kožnim pantalonama

Pevačica je bila odlično raspoložena u Košutnjaku

  • 6
Ana Bekuta, Zvezde Granda Ana Bekuta/Foto: Nikola Tomić

Pevačica Ana Bekuta (60) se, kao i njene kolege, pojavila ovog četvrtka na snimanju emisije "Zvezde Granda", a izborom obuće mnoge je iznenadila.

Ana je drastično smršala i liniju dovela do savršenstva, što se primećuje i u njenom samopouzdanju, kojim pevačica prosto zrači.

Bekuta je u maslinasto zelenim kožnim pantalonama i košulji iste boje istakla svoju figuru, a visoke potpetice ostavile su sve bez teksta, budući da je pevačica zagazila u sedmu deceniju. Na nogama je imala bordo, moderne sandale sa debelom štiklom, koje su poslednji krik mode.

Ovim izborom Ana je pokazala da i u zrelim godinama može da iznese stajling sa smelim cipelama, koji izbegavaju i mnogo mlađe žene.

Pevačicu je dovezao unuk, a ona je samouvereno izašla iz automobila i pozirala okupljenim fotoreporterima. Mnogi nisu mogli da odvoje pogled od Ane, kojoj nije problem da šeta i satima na snimanju sedi u visokim potpeticama.

Anin današnji stajling:

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    28. maj 2020 | 18:54

    Sve puca od lepote hvale se... Srecom nisam poznata licnost pa sam realan po pitanju svega... Ovima udarila slava u glavu...

  • Ne ide slonče u lonče

    28. maj 2020 | 17:08

    Moraš bako da shvatiš da ne možeš protiv biologije šta god da obučeš.

  • MM

    28. maj 2020 | 16:49

    Disko baba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA