≫ 

Neda se nakon pandemije korona virusa počastila mašinom od 50.000 evra!

Reč je o terenskom vozilu koje je sada novi ljubimac Ukradenove

  • 38
Neda Ukraden Neda Ukraden, Printskrin: Instagram/neda.ukraden

Neda Ukraden (69) počastila se novim automobilom, "jaguarom" čija je cena oko 50.000 evra, a procenjuje se da je to i cena sa "minimalnom" opremom.

Reč je o terenskom vozilu koje je sada novi ljubimac Ukradenove koja je iz pandemije korona virusa i krize, po svemu sudeći, izašla prilično neoštećena.

Podsetimo, Nedine izjave tokom pandemije korona virusa izazvale su veliku pažnju, zbog apela da država pomogne muzičarima.

- Izrazla bih apel svim društvenim bitnim faktorima koji odlučuju o privrednom i uopšte o životu ove zemlje da, vodeći računa o ekonomiji, privrednom životu, povedu računa i onom malom broju muzičara, čitavoj skupini ljudi koji su deo jedne bogate muzičke industrije koji su zaista pogođeni ovom situacijom. Da se i njima na neki način omoguće privilegije koje su rezervisane za male, velike, srednje privrednike, biznismene... - rekla nam je Neda u aprilu.

Svi ti muzičari imaju svoje porodice, hrane ih, plaćaju neke račune, izdržavaju, imaju gomilu problema, a ova kriza će biti za mnoge jako neprijatna i velika, samo uz pomoć nekih zajedničkih akcija se može prevazići. To je apel svima koji se pitaju i odlučuju kome i kako idu sredstva pomoći, sredstava odlaganja, plaćanja dugova... Da se povede računa i o muzičarima i njihovim porodicama, to nije mali broj ljudi, oni žive od svog rada - istakla je Ukradenova.

Neda Ukraden Neda Ukraden, Foto: Instagram/neda.ukraden

VIDEO: Neda nam se javila iz izolacije sa luksuzne terase, a širok osmeh i pesma su tu protiv korone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    29. maj 2020 | 09:37

    Znači uplaćen joj minimalac, dobro je.

  • Boki

    29. maj 2020 | 09:40

    Jel to ona sto trazila pomoc za pevace? Kakvog je mentalnog sklopa ova zena kad se u njenim godinama hvali automobilima i stanovima.

  • Veki

    29. maj 2020 | 09:49

    Jel to ona sto je trazila pomoc drzave?fuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA