≫ 

Kupatilo kao dnevna soba, zlato blješti, a iznad kreveta... Zavirite u luksuznu vilu Stefana Karića

"Ovde živi dečko sa velikim mu*ima i ogromnim srcem. S.K.", piše na otiraču ispred ulaza u Stefanovu vilu koji je mlađani Karić dobio na poklon

  • 36
Stefan Karić Stefan Karić, Foto: Nikola Tomić

Na društvenim mrežama mnogo se priča o luksuznom domu u kojem živi Stefan Karić, a mi vas sada vodimo u njegovu vilu na Zvezdari u kojoj je sve sređeno toliko savršeno da je jasno da se vrlo vodi računa o porodičnom domu.

Stefan u vili živi sa ocem Osmanom Karićem i njegovom lepšom polovinom, suprugom Kristinom.

U porodičnoj kući Karića sve je maksimalno skockano, vrlo pedantno, a porodica ima i dva kućna ljubimca.

Osman je našu ekipu prošetao doslovce celom kućom i mogli smo da vidimo svašta - od simptatičnih i smešnih detalja, do onih emotivnih i srceparajućih.

"Ovde živi dečko sa velikim mu*ima i ogromnim srcem. S.K.", piše na otiraču ispred ulaza u Stefanovu vilu koji je mlađani Karić dobio na poklon. Prostorije su velike, komotne, a u kući je i nekolicina antikviteta koje daju poseban pečat porodičnom domu Karića.

Na polici preko celog zida nalaze se brojne knjige među kojima i ozbiljno političko štivo, kao i sabrana dela Vladike Nikolaja Velimirovića. U istoj prostoriji na policama su porodične fotografije, uspomene i suveniri sa putovanja.

U uglu sobe nalazi se klavir, ali i stalak za kameru koju je zbog Stefanovog boravka u Zadruzi i mogućeg poziva, već pripremio njegov otac Osman. U podrumu nalazi se teretana u kojoj je Stefan, dok nije boravio u rijalitiju, provodio dosta vremena.

Stefanova soba nalazi se na spratu vile i prava je momačka soba u kojoj dominiraju nijanse bele i sive boje, a nalepnice sa natpisom i grbom Crvene zvezde, čiji je Karić varteni navijač, nalaze se svuda. Stefanove stvari uredno su okačene na štenderu, barem ono što nije poneo sa sobom na imanje u Šimanovcima.

Slika sa pokojnom Dijanom i dalje stoji iznad kreveta

Reč je o zajedničkoj fotografiji sa njegovom bivšom devojkom, pokojom misicom Dijanom Milojković, koja je nakon borbe sa opakom bolešću preminula 22. jula 2019. godine.

Karići imaju dva kupatila, a  jedno od njih je prostrano, svetlo i prilično veliko. Upravo iz njega se direktno izlazi na terasu, a u tom delu kuće maksimalno uživa samo Stefan.

Pogledajte kako izgleda Stefanova vila:

Pogledajte i video iz doma Stefana Karića:

(I. Cicović, D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    29. maj 2020 | 13:33

    Ovo je kuca od Kristininih roditelja,Osmanove druge zene! Osman se udao

  • 🐤

    29. maj 2020 | 12:38

    Nije zlato sve sto sija,ovde neko trba da trckara ,da poneso razbije da se cuje decija graja,ane da se robuje stvsrima i da sluzi samo za slikanje.

  • Marko

    29. maj 2020 | 14:12

    Kič, skupo, bez ukusa.... tako bih opisao ovu kuću. Da sam na njegovom mestu unajmio bih dizajnera enterijera da ovo sredi. Dečku novac ne predstavlja problem tako da može mnogo mnogo bolje i sa više ukusa ovo da izgleda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA