"Šta će mi bogati dečko kada sam ja bogata"

- Ne bih volela da govorim o tim nekim privatnim stvarima - rekla je Kaća Grujič

  • 8
Katarina Grujić Katarina Grujić Foto: ATA images

Katarina Grujić važi za jednu od najpopularnijih srpskih pevačica. Često je u centru pažnje, a u razgovoru za emisiju "Premijera" pričala kako se na samom početku karijere susrela se sa neistinitim natpisima.

- Tužila sam u onom trenutku kada su pisali baš neke laži koje nemaju veze sa vezom, koje su uticale na mene, moju porodicu i prijatelje, kada su upletena neka imena koja nemaju veze sa vezom... Mnogo puta sam ćutala na neke stvari, ali tad su bili neki baš bezobrazni, pa je bio red da pokažemo ko je koliko bezobrazan na sudu. Jednom sam tužila, jednom sam i dobila - rekla je Kaća Grujić.

Pevačica je nedavno proslavila svoj 28. rođendan, o čemu je i Telegraf JETSET pisao. U pojedinim medijima pisalo da je Kaća dobila skupocene poklone od svog navodnog dečka, a Grujićeva je sve ovo prokomentarisala na svoj način.

- Šta će mi bogati dečko kada sam ja bogata - rekla je Katarina.

- Ne bih volela da govorim o tim nekim privatnim stvarima, pogotovo ne da otkrivam lokaciju, gde se nalazi, ulicu i broj, stvarno bi bilo glupo. Naravno, kada se budem uselila u svoj novi stan, svi ćete biti pozvani, da vas dočekam kao prava domaćica - rekla je pevačica.

Pogledajte foto-galeriju sa rođendana Katarine Grujić:

Video: Kaća Grujić dobila najmanji, najslađi i ozbiljno skup poklon za rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA