≫ 

Zorana Pavić za 4 meseca smršala 19 kilograma! Jednu stvar koju je radila nikome ne preporučuje

Pevačica je nakon raznih dijeta koje je isprobala konačno zadovoljna sobom i svojim izgledom

  • 6
Zorana Pavić Zorana Pavić pre nego što je smršala 19 kilograma/Foto: ATA Images

Pevačica Zorana Pavić pojavila se u emisiji "Magazin In" u potpuno drugačijem izdanju, zadovoljna sobom i svojim izgledom.

Zorana je za 4 meseca smršala čak 19 kilograma, a u emisiji je otkrila i kako je uspela to da postigne, s obzirom na to da je poznato da je godinama muku mučila s kilažom i raznim dijetama. Tome je konačno došao kraj.

- Mislim da je pre svega bitno povratiti taj mentalni balans. Ono što kažu, sve ide iz glave. Ja sam stvarno imala neke privatne lomove, ali zaista mnoge dijete koje sam pokušala nisu davale rezultata. Nikako nisam mogla da se opustim - izjavila je Zorana.

Kao što smo nedavno pisali, Zorana se podvrgla laserskom mršavljenju, ali je ključ svega ishrana koju je potpuno promenila i redukovala. Takođe je savetovala da niko ne radi ono što je ona radila - 20 dana je živela na limunu.

- Ja sam skroz promenila ishranu. Ja sam 20 dana jela samo živ limun, bez kore. To nikako ne bih savetovala. Primetila sam da mi to ubija apetit, nosila sam ga sa sobom. To nikome ne bih preporučila, jer sam prilično narušila želudac. Ali, ja sam tako ubila apetit...

- Ne preporučujem! Ne, nikako! Posle toga sam ušla u jedan poptuno drugi sistem. Ujutro zamrznuto voće, i to šumsko, kojeg uvek imam, i to u blender. Isključivo supice bez testa (čak sam naučila da kuvam supicu) i isključivo belo meso - objasnila je Zorana, koja se prepolovila.

Svoj izgled je na zahtev Sanje Mrinković pokazala u emisiji, a voditeljka je bila oduševljena njenom novom linijom.

"Nova" Zorana Pavić:

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uh

    31. maj 2020 | 01:31

    Ma zene pustite se, ko vas voli takve kakve ste volece vas zbog vas a ne kilaze!

  • Рус

    31. maj 2020 | 09:07

    Smršao sam 14 kg za 2 meseca bez ikakvih da kazem tegoba i kriza.. u 8 sati jedem i pijem sta hocu i kada hocu, a u 16 sati ne jedem nista, sem kada popijem vode kada sam zedan. To je neka vrsta dijete koju koristi Novak Djokovic.. Za svaku preporuku..

  • E baš

    30. maj 2020 | 23:36

    Moja komšinica je. Vratiće ona brzo kilažu na staro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA