≫ 

Posle Tijaninog hapšenja "gradske devojke" masovno brišu slike sa njom, neke čak gase i profile

Neke od njih čak su ugasile i svoje profile, koje godinama imaju i na kojima imaju veliki broj pratilaca - neke i desetine hiljada njih

  • 40
Tijana Ajfon Tijana Ajfon, Foto: ATA Images

Tijani Maksimović juče je, 30. maja, sud u BiH odredio jednomesečni pritvor, nakon što je sa 35 osoba uhapšena u vikendici.

Odlukom suda petorici osumnjičenih određene su mere zabrane i to Zlatanu Ćuku, Siniši Periću, Milisavu Tomiću, Vladanu Kakući i Željku Vujiću. Sa slobode će se braniti Slađan Šojić koji je devojke iz Srbije čamcem preko Drine prevezao u BiH.

Tijana Ajfon i ostali terete se za udruživanje radi činjenja krivičnih dela, međunarodnog vrbovanja radi prostitucije, krijumčarenje osoba, omogućavanje uživanja opojnih droga i neovlašteno držanje oružja i municije.

Ono što je vrlo primetno jeste činjenica da su mnoge "gradske devojke", nakon Tijaninog hapšenja, velikom brzinom obrisale fotografije koje su na društvenim mrežama imale sa Maksimovićevom.

Neke od njih čak su ugasile i svoje profile, koje godinama imaju i na kojima imaju veliki broj pratilaca - neke i desetine hiljada njih.

Jasno je da su devojke to uradile kako u trenutku kada svi bruje o Tijaninom slučaju i navodnom prostituisanju, u cilju da sačuvaju sebe i da zaustave odmotovanje klupka o prostituciji.

Podsetimo, naša ekipa pre nekoliko dana posetila je rodno selo Tijane Ajfon.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    31. maj 2020 | 10:07

    Sve vise devojaka u srbiji se prodaju za neku firmiranu odecu,torbicu,stilklice,vrh telefon...Stvarno je tuga kad sve to normalan muskarac gleda sa strane...Koliko dobrih momaka,domacina je ostalo neozenjeno.Ko je lud da se hvata u kostac sa sponzorusama🤦‍♂️

  • ...

    31. maj 2020 | 11:04

    "Gradske devojke" hahhaha. Ova iz Popinaca je "gradska devojka" hahahah

  • Ujka Zitko PFK

    31. maj 2020 | 10:03

    Koliko devojaka kod kuce pred roditeljima glume neku finocu,kulturu... a na drustvenim mrezama i kad su van kuce,prave takve bljuvotine,setaju sa kime god stignu...🤢🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA