Andrija Milošević o neotvaranju granica CG sa Srbijom: Sa mržnjom nisu bliži Bogu, boli nas sve ovo

- Ako iza naše generacije, među bratskim narodom, ostanu nerazumevanje i duboka podela, onda ćemo samo moći da kažemo "Ko nas kleo, nije dangubio" - priča Milošević

  • 33
Andrija Milošević

Andrija Milošević, Foto: ATA Images

Andrija Milošević (41) kaže da smatra da držanje granica zatvorenim nije bilo potrebno, te da je važno da se u ovim momentima ne raaspiruje mržnja među ljudima.

- Naravno da je zatvaranje granica bilo bespotrebno i da celokupna ova situacija u Crnoj Gori svakog normalnog čoveka uznemirava i boli, ali, uprkos iskušenjima koja nas čekaju, vrlo je važno da se ne produbljuju podele i ne raspiruje mržnja među ljudima - kaže Andrija.

Nadam se da je svima jasno kako sa mržnjom nisu bliži Bogu, a ni bolji za državu. A, ako iza naše generacije, među bratskim narodom, ostanu nerazumevanje i duboka podela, onda ćemo samo moći da kažemo "Ko nas kleo, nije dangubio" - priča Milošević koji je otvoreno podržavao litije građana Crne Gore, vernika SPC.

U vreme kada je u Crnoj Gori uhapšeno nekoliko sveštenih lica, Andrija je putem društvrenih mreža poručio da se nada svemu dobrome.

- Nadam se razumu. Nadam se miru. Nadam se da će sveštenici biti pušteni iz zatvora, nadam se međusobnom poštovanju i uvažavanju. Nadam se, da makaj jednom, kod nas, preovlada tolerancija i razumevanje, nadam se da, makar jednom, u nama ne pobedi pusta sila. Nadam se svemu dobrome. Nadam se, da se nećemo mrzeti zato što drugačije mislimo. Nadam se - napisao je glumac 15. maja.

VIDEO: Miloševićev urnebes u teretani: Andrija dizao tegove, pa sočno opsovao: "Osam ti majki pomilujem"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ekom

    31. maj 2020 | 11:14

    Danasnja politika zeli da zavadi dva bratska naroda,mi nemamo blizu bracu od crnogoraca,zajedno smo od kad postojimo na istoj strani se borimo.Crna gora i Srbija to je jedna familija!!!

  • valjevac

    31. maj 2020 | 10:55

    Bravo Andrija. Ali šta je sa ostalim ??? iz CG poput Kneza, Nigora, Sergeja Ćetkovića i sijaset drugih koji godinama žive, zaradjuju i uživaju u Srbiji a podržavaju sramnu Milovu politiku, zašto se ne izjašnjavaju. U CG su Crnogorci a ovde Srbi.

  • Luča

    31. maj 2020 | 11:39

    Spala knjiga na jedno slovo. Zamrlo čojstvo i junaštvo. Ostalo samo roblje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA