≫ 

Ljuba rukama pokrila gole grudi i priznala da ima komplekse, pa se oštro obratila hejterima

Na slici je samo u kratkom šortsu, a gole grudi i uzak struk su u prvom planu

  • 29
Ljuba Pantović

Ljuba Pantović/Foto: Instagram/ifbb_pro_ljuba_pantovic

Ljuba Pantović privukla je veliku pažnju novom slikom na kojoj pozira samo u šortsu i rukama prekriva gole grudi.

Osim grudi, u prvom planu je i njen uski struk, kao i tetovaže na telu, a ono što je zanimljivo jeste i poruka koju je ispisala uz objavljenu sliku, a u kojoj se obratila i hejterima.

Ljuba je priznala da je imala velike komplekse i da joj je to pomoglo da danas bude tu gde jeste, odnosno da se posveti sportskom načinu života.

- Ako imate komplekse, usmerite ih na usavršavanje sebe, a ne na mržnju drugih! Da li ja imam komplekse?! Oo, daaa! Kompleksi me i jesu doveli u svetski vrh sporta, oni su me naučili da radim sa ljudima, oni su mi pomogli da od sebe napravim najbolju verziju! - napisala je.

- Ja sam prihvatila sebe takvu kakva jesam, shvatila na vreme da je kompleks samo preterana želja za nekom popravkom i krenula da popravljam. Nemojte da vas kompleksi muče i ubijaju, nek' ubijaju one koji su vam ih nabacili. Kako? Zahvalite se ljudima koji su vas napadali i vređali, pošto su vam oni iz mržnje nesvesno skrenuli pažnju na to šta će ih zaboleti ako popravite - dodala je.

- "Alat" u ruke i popravite sve! Nema veće sreće od toga kad gledate kako uspevate i gledate kako drugi pate zbog vašeg uspeha (umesto da rade na sebi)... Toliko o tome, volite sebe i radite na sebi! Ovo je i dobronameran savet za ove što mi vise na profilu i hejtuju - zaključila je Ljuba.

Video: Otišli smo da pogledamo ormar Ljube Pantović, a sačekalo nas je ipak nešto neverovatno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ružnoća

    31. maj 2020 | 18:42

    U svemu preteruje. Od preterane definicije mišića, ogromnih silikona u grudima, veštačkih trepavica, previše šminke, napravila karikaturu od sebe.

  • Gini

    31. maj 2020 | 18:26

    Kukuuuu,na sta lici😝😝

  • Nis

    31. maj 2020 | 18:36

    Sramoto baba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA