≫ 

Bogdanu će porađati isti doktor koji je porodio Cecu

- Veljko ne skida osmeh sa lica, dok Ceca jedva čeka da uzme unuka u naručje - rekao je izvor

  • 13
Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić, Anastasija Rođendan Bogdana Ražnatović, Ceca Ražnatović Foto: Nikola Tomić

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića, uskoro treba da se poroditi i da na svet donese dečaka. Kako piše "Blic", porođaj će se obaviti u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a ženu srpskog boksera porodiće isti doktor koji je porodio Cecu Ražnatović.

- Iako je bilo prvo planirano da se Bogdana porodi u "Narodnom frontu" u apartmanu gde se rodio njen suprug Veljko, u poslednjem trenutku članovi porodice Ražnatović promenili su ovu odluku. Osećali su se najsigurnije da to uradi porodični doktor. U dogovoru s njim, rešili su da će sve biti obavljeno u privatnoj klinici. Dogovoreno je da to bude carski rez i da ga uradi doktor Proročić koji je Cecu porađao kada je bila trudna sa Veljkom i Anastasijom - rekao je blizak izvor i dodaje da je euforija u kući Ražnatovića sve veća i veća, kako se porođaj bliži.

- Čini se da svi imaju tremu, na samo buduća mama. Veljko ne skida osmeh sa lica, dok Ceca jedva čeka da uzme unuka u naručje. Bogdana je uveliko spremna, torba za porodilište spakovana je od trenutka kada je ušla u deveti mesec. Skoro da je u ovom trenutku sasvim jasno da će novog člana najviše razmaziti tetka Anastasija, koja je uveliko isplanirala svaki poklon - naveo je sagovornik.

Video: Veljko oduševljeno pokazao sina Željka, uz jedan komentar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA