Lično mi je pričala o Markovom drogiranju, pitajte je što je od očuha napravila seksualnog manijaka!

- Luna je pričala i meni da se Marko drogira, da je to veliki problem, da je obećavao da će prestati - rekao nam je Andrej

  • 13

Andrej Atijas, zvanično bivši muž Anabele Atijas, ali i nakon razvoda pevačicin emotivni partner, u intervjuu za Telegraf.rs ispričao je svoju stranu priče i događaja koje su tokom boravka u rijalitiju Zadruga, u javnost izneli Anabela, njen prvi suprug Gagi Đogani i ćerka Luna Đogani.

Atijas je pevačicu podržao da uđe u rijaliti, a kako nam je rekao, očekivao je sukobe između Anabele i njene ćerke Lune, za koje smatra da se ne mogu rešiti u rijalitiju.

- Podržao sam je. Rekao sam joj da mora da ode da izbaci to iz sebe. To dugo traje, tri godine, možda bi trajalo i četvrtu, ne verovatno, nego sto posto. Trebalo je da izbaci sve iz sebe, da prvobitno sebi pomogne, ne može nikome drugome da pomogne, dok ne pomogne sebi. Prvi sam je podržao da ode - počeo je priču Anadrej za Telegraf.rs.

- Očekivao sam, znao sam da se to tri godine u njoj skupljalo i kako god okrenuli, uvek su nju krivili ničim izazvanu, uvek je na kraju ona kriva i sad vidim da je i dalje kriva za većinu problema koji se dešavaju unutra između Marka i Lune - rekao nam je Atijas.

Anabela je ispričala da je Đoganijeva njoj pričala da se njen dečko Marko Miljković drogira, što je potvrdio i Andrej, da se Luna o istoj stvari žalila i njemu.

- Luna je pričala i meni da se Marko drogira, da je to veliki problem, da je obećavao da će prestati. Lično je meni pričala - rekao je Atijas i objasnio u kakvim je odnosima bio sa Markom, kao i šta mu zamera.

- Bili smo u okej odnosima, čak smo jednom sedeli zajedno. To je bilo u novembru, sedeli smo Marko i ja u kafiću, pili smo, zapili smo se. Bili smo u sasvim okej odnosima. Zameram mu samo to što nije čovek, samo to! (smeh). Ako može to tako da se tako kaže - orkrio je Atijas.

- Koliko godina on ima? 36 godina i onakvo ponašanje... Meni je ono katastrofa, ponašati se tako prema nečijoj maci, kakava god da je, da je najgora na svetu, nije zaslužila takvo ponašanje - dodao je on.

Andrej je istakao da je upoznat sa nasiljem koje je Anabela trepela u braku sa Gagijem. On tvrdi da Đogani nije loš čovek i da kod njega nekada vidi pokajanje zbog ponašanja prema pevačici, dok nekada - ne.

- Verujem da ima pokajanja tu, ali koliko vidim i nema pokajanja. Možda je tu nešto dublje u njemu i ne može to da ispolji. Gagi nije loš momak, ali imao je tu lošu prošlost, eto, to je iza njega. Svi smo imali. Između njih mislim da je to strandardni prodični problem, ali mi se Marko nikako ne uklapa tu - ispričao nam je Atijas.

Luna je tokom jedne svađe sa Anabelom govoreći o svom očuhu navodno rekla: "Kad me pipao i molio me...". Zadrugari i gledaoci razumeli su da se Andrej navodno neprimereno poneo prema Đoganijevoj, dok Atijas takve navode negoduje.

- Pogrešno ste shvatili, bila je priča ko je koga tukao ispod pokrivača. Prvo je bilo tukao, pa je posle bilo: "Nije me tukao, nego me je bockao, štipkao, pa me je pipkao". O tome su pričali za stolom. Luina je rekla: "Ne znam ko je koga molio i ko je mene pipkao". To nije bilo pipkanje kao seksulanom, nego kao pipkanju o fizičkom dodiru, fizičkom nasilju - rekao je Atijas.

- Nije bilo pipkanja između mene i Lune, nego je rekla: "Nemoj da ja kažem ko je". Mislieći na mene i Anabelu i na incident koji se desio, koji je zabeležen. Trebalo bi Lunu da pitate: "Što si od očuha napravila seksualnog manijaka?" - dodao je Andrej.

Atijas nam je ispričao da je čaša piva svakog dana prešla u naviku i da je zbog agresivnog ponašanja kada popije odlučio da oda na lečenje od alkohola.

- Uvek sam voleo da popijem pivo, nikada nisam pio neku žestinu. Navika, prešlo je u naviku. Gde god bih izašao popio bih pivo, kao sokić je postalo, počelo je da mi smeta i hteo sam da odem, da se izlečm, to je posle povlačilo i druige stvari - rekao nam je Atijas.

- Imao sam težu narav, težak sam, puno pričam, ne zaustavljam se, čak sam i agresivan. Popio sam malo više, malo sam preterao. Anabela ja počela da viče na mene, pokušao sam da je ućutkam i desilo se to što se desilo. Nije bila tuča, ali sam prešao tu meru da je prešlo sa verbalnog na fizičko. Bila je policija, niko nije nastradao.. Posle toga sam odlučio da idem na lečenje - zaključio je Atijas.

Da li Andrej čeka Anabelu nakon rijalitija i šta je sve rekao o svojoj bivšoj ženi, njenim odnosimas sa članovima porodice, kao i o vezi Lune i Marka... pogledajte u videu na početku teksta.

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MM

    1. jun 2020 | 17:40

    Kako čovek ima odvratne gestikulacije,dok priča oteže,nema smislene rečenice,samo dok je trajao intervju covek je već ispušio par cigareta,izuzetno poročan i nemiran.Sprovodili nasilje i on i Anabela uzajamno,koristio opijate,alkohol,droge,objavljivao storije na instagramu pre par meseci dok se ljubio sa Sarajevskim starletama,objavio sve svoje dijagnoze na instagramu i on se našao da priča o Gagiju i Marku.I po rečima Lune,dodirivao je i seksualno uznemiravao.Ljudi ko je ovde lud???Može li gore od ovoga?

  • E svasta

    1. jun 2020 | 16:17

    Ovom Andreju bi bilo pametnije da cuti jer kad god krene da prica nalupeta se. Luna je vise puta da jeste rekla to za Marka ali da je lagala jer je tada bila u svadji sa njim. Pricala je i da svi porodicno du*aju (Andrej, mama i ona) ali je izgleda on to zaboravio. O pipanju se tek nalupetao jer je Anabela kad ie Luna to pomenuza, momentalno zacutala sto ce reci da je bilo desavanja koja nisu smela da se iznesu. Zato, Andrej bolje da cutis jer se sce vise kanalis a ti nisi deo rijalitija. Cuvaj to dete i je daj joj da gleda TV da i nju je upropastite kao Lunu i Ninu! A dete je reklo da stalno gleda majku i danju i nocu!

  • Pipi

    1. jun 2020 | 19:09

    Covek prica kako decko ne treba da se ponasa prema majici svoje devojke, a da ga pitamo kako se on ponasa ili se ponasao prema majici svog sina. Bolje da se sci pokriju po usima i cute, tad su pametniji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA