Nataša Bekvalac o nedavnoj traumi: Tuširala sam se i naišla na nepoznatog čoveka...

- Verujem da namera nije bila loša, ali je način bio loš - rekla je pevačica o upadu u njen porodični dom

  • 6
Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac/Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Popularna pevačica Nataša Bekvalac doživela je pravu neprijatnost kada je, 3. maja, nepoznati muškarac upao na njeno imanje u Čeneju, gde pevačica živi sa svojim ćerkama Hanom i Katjom.

U trenutku kada je muškarac na Natino imanje upao sa cvećem i poklonima, pevačica se tuširala. Ona je incident prijavila policiji, a otkrila je da li će se zbog upada iseliti iz svog porodičnog doma.

- Tuširala sam se i prvo na šta sam naišla bio je nepoznat čovek s cvećem. Ja verujem da namera nije bila loša, ali je način bio loš. Ja sam neko ko nema zaštitu. Nisam se iselila i neću da se selim iz svoje kuće zbog takvih situacija - rekla je Nataša u emisiji "Ekskluzivno".

Bekvalčeva je istakla da zbog karijere, brizi o svojim ćerkama i situacija kroz koje je poslednjih godina prošla, nema vremena za ljubav.

- Ja stvarno, mnogo toga nosim na leđima. Imam bebu, Hanu u pubertetu, karijeru, ja sam samohrani roditelj, imam brdo problema i stvarno ne znam gde bih udenula tako nešto. Nemam živaca i tanka sam sa živcima za ljubav - istakla je pevačica.

Podsećamo, kada joj je nepoznati muškarac upao u porodični dom, pevačica se uplašila se i suprotstavila mu se, zahtevajući od njega da odmah napusti njenu kuću. Muškarac je to ubrzo i učinio, a pevačica je slučaj odmah prijavila policiji. 

Inače, Nataša se redovno iz Čeneja oglašavala na društvenim mrežama, gde je i u nekoliko navrata pokazala kako izgleda njeno imanje, koje je nedavno prikazano i u emisiji "Paparazzo lov".

Kako izgleda Natašin salaš u Čeneju pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Lepa Nata ume i da kosi, latila se i pravih muških poslova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    1. jun 2020 | 21:00

    Ne reče nam -da li je uzeli cveće!?😜

  • RODJAK

    1. jun 2020 | 20:31

    OVA ZABORAVILA DA SE UDALA PONOVO PA SE PREPALA

  • Licemerka

    1. jun 2020 | 21:01

    Umesto da prećuti taj događaj za javnost -ona daje ideju drugima.Gotivim Natu.Žena je ok!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA