≫ 

Karleuša potrošila 53.000 € na 5 stajlinga koje je promenila za 5 dana!

Jelena je nosila komade od nekoliko hiljada, ali i od nekoliko stotina evra

  • 39
Jelena Karleuša Jelena Karleuša/3 stajlinga od ukupno 5/Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Pop zvezda Jelena Karleuša je prethodne nedelje, nakon pauze od skoro tri meseca, na snimanju emisije "Zvezde Granda" za pet dana, promenila isto toliko odevnih kombinacija.

Od cipela, kreacije, firizure... JK je zablistala u Grandovom studiju na Košutnjaku, a o njenim kreacijama u kojima je istakla svoje zanosne obline i savršenu figuru, danima se priča.

Prvog dana snimanja Jelena se pojavila u malenom topu od 11 evra, koji je "veliki" toliko da joj jedva pokrije grudi, a u ruci je imala "Louis Vuitton" torbicu od 2.000 evra.

Imala je i teksas farmerke koje od kolena do članaka imaju perje i koštaju 1.000 evra. Pevačica je svoj izgled upotpunila kristalnim minđušama od 320 evra.

Jelena se narednog dana pojavila u uskoj zelenoj haljini sa dubokim dekolteom, koja je pratila njenu liniju tela i istakla obline atraktivne plavokose pevačice.

Za seksi haljinu JK je iskeširala 900 evra, a na nogama je nosila sandale od 940 evra. Stajling je upotpunila torbicom od 450 evra, koja je apsolutni hit u svetu. Na snimanju emisije Jelena nam je pokazala šta je imala u ovoj minijaturnoj torbici. Verovali ili ne, samo vazduh!

Jelena Karleuša:

Trećeg dana, Jelena je u bezobraznoj haljinici i platformama ponovo "zapalila" Košutnjak provokativnim izgledom, kojim je pokazala zašto važi za jednu od najsepilnijih pevačica u regionu.

Karleušina neverovatno uska i kratka cvetna haljinica, koja je posebno istakla njeno bujno poprsje košta 42 evra, dok njena "Chanel" torbica vredi čak 4.700 evra, kao i "Fendi" sandale od 1.050 evra.

I narednog, četvrtog dana snimanja JK je pucala od seksepila, a na sebi je imala zeleni komplet, vruće pantalone i minijaturni top. Do izražaja su došle njene duge noge i zategnuti trbušnjaci, a na izgledu koji je dovela do savršenstva, mogu joj pozavideti i duplo mlađe devojke.

Zeleni koplet "Dolce & Gabbana" košta 695 evra, a "Versace" sandale 990 evra. Iako je ovo, "najjeftiniji" Karleušin stajling, ona izgleda kao milion dolara.

Jelena Karleuša:

Poslednjeg dana za snimanje emisije "Zvezde Granda" ove sezone, JK je u seksi haljini sa tigrastim printom pokazala zašto važi za najveću modnu ikonu na Balkanu, a niko nije mogao da odvoji pogled od njenog tela.

Karleušina haljina košta 43 evra, cipele 950 evra. Ovu kombinaciju JK je uklopila sa mnogim modnim detaljima kao što je "Louis Vuitton" torba od 3.700 evra, "Rolex" sat od 34.000 evra, lančićem od 470 evra i sunčanim naočarama od 370 evra.

Jelenin celokupni stajling petog dana snimanja koštao je čak 39.553  evra. 

Jelena Karleuša:

Nema sumnje da JK i kada obuče skupoceni komad od nekoliko hiljada evra, kao i neki jeftiniji od nekoliko desetina evra izgleda bombastično, te da nije stvar u novcu, već u stili po kojem je Jelena poznata čak i u svetu.

Karleuša je za pet dana snimanja nosila komade odeće, nakita i modnih dodataka u vrednosti od vrtoglavih 52.630 evra!

Video: Jelena Karleuša nam je pokazala šta može da stane u njenu minijaturnu i preskupu torbicu

 

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA