Anastasija je imala tortu od 5 spratova: Svaki rođendan me uvek podseti na ono "dete" u meni...

Malo kasnim, ali ovim putem želim da se zahvalim svim mojim prijateljima koji su mi ukrasili ovo veče i napravili ovo iznenađenje zajedno sa mojom porodicom - napisala je mlada pevačica

  • 4
Anastasija Ražnatović Anastasija Ražnatović/Foto: Nikola Tomić

Anastasija Ražnatović proslavila je 25. maja svoj 22. rođendan, a sada je pokazala i kolika torta ju je sačekala te večeri u porodičnom domu.

Ćerku folk zvezde Cece Ražnatović po dolasku kući u Beograd sa dečkom Đorđem Kuljićem, sačekalo je iznenađenje koje su joj priredili porodica i prijatelji, na čelu sa majkom.

Anastasija je došla u opuštenom izdanju ne očekivajući šta joj se sprema iza zatvorenih vrata, a nekoliko dana kasnije zahvalila se svima na Instagramu na čestitkama.

Torta povodom njenog 22. rođendana bila je na pet spratova, ukrašena šarenim cvećem, a na slavljenica ne skida osmeh sa lica.

Fotografiju je objavila na Instagramu uz sledeću poruku:

- Svaki rođendan me uvek podseti na ono "dete" u meni koje još uvek živi i raduje se malim stvarima. Malo kasnim, ali ovim putem želim da se zahvalim svim mojim prijateljima koji su mi ukrasili ovo veče i napravili ovo iznenađenje zajedno sa mojom porodicom. Takođe sam zahvalna svim ljudima koji su mi čestitali i poželeli more predivnih želja! Volim vas - napisala je Anastasija.

Video: Slavlje kod Ražnatovića: Ceca napravila rođendansku žurku iznenađenja Anastasiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA