≫ 

Advokat Tijane Ajfon: Reč je o običnoj zabavi, kao da je tu jedino ona nešto kriva...

- S njom sam u kontaktu, zadovoljna je uslovima. Danas mi je rekla da je tretman jako korektan i da je policija bila jako korektna i u Bijeljini i u Sarajevu - rekao je Stevanović za Avaz.

  • 70
Tijana Ajfon Tijana Ajfon, Foto: Nikola Tomić

Miloš Stevanović, advokat Tijane Maksimović (28), poznatije kao Tijana Ajfon, kaže da će pokušati da je prebace u Bijeljinu iz Doboja, gde se nalazi u pritvoru nakon hapšenja u Suvom Polju.

- S njom sam u kontaktu, zadovoljna je uslovima. Danas mi je rekla da je tretman jako korektan i da je policija bila jako korektna i u Bijeljini i u Sarajevu. Mi ćemo pokušati što pre da je prebacimo u Bijeljinu, kako bi bila bliža svojoj porodici, a naravno radićemo na tome da ona bude što pre puštena iz pritvora - rekao je Stevanović za Avaz.

Kako kaže, u njihovoj advokatskoj kancelariji smatraju da se ovom slučaju dala prevelika pažnja.

- Reč je o jednoj običnoj zabavi na kojoj je bilo više ljudi. Mislimo da to nije ravnomerno prikazano. Optužbe se tiču organizacije kriminalne grupe gde nije fokus bio na Tijani, no s obzirom na to da je ona tako zvučno ime, medijski je ispalo kao da je ona tu jedino nešto kriva - objasnio je Miloš.

Ističe kako Tijana i njena obrana u potpunosti opovrgavaju kriminalna dela koja joj se stavljaju na teret.

- Pogotovo onaj deo što se tiče prostitucije. Što se tiče prelaska granice, to je nešto čime će se tužilaštvo i dalje nastaviti baviti i mi ćemo uložiti žalbu na rešenje o određivanju pritvora koje još uvek nismo dobili - poručio je.

Podsetimo, Tijani je određen jednomesečni pritvor, a ona i ostali uhapšeni terete se za udruživanje radi činjenja krivičnih dela, međunarodnog vrbovanja radi prostitucije, krijumčarenje osoba, omogućavanje uživanja opojnih droga i neovlašteno držanje oružja i municije.

VIDEO: U selu Tijane Ajfon - u ovoj kući je odrasla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli kg

    2. jun 2020 | 09:30

    Ona je poštena gde se nađe na toj žurci, zreba da je rebnu par meseci

  • Stanko

    2. jun 2020 | 12:19

    A gde je tu pretpostavka nevinosti? Najlakse je uhapsiti pa sam ispipavati teren i pumpati situaciju. Ajmo malo svedoci, ulaz dublje u problem...

  • Stanko

    2. jun 2020 | 13:50

    A gde je tu pretpostavka nevinosti? Najlakse je uhapsiti pa sam ispipavati teren i pumpati situaciju. Saterati u cosak, pritisnuti, uci dublje u problem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA