Andreanin bivši muž opet smuvao pevačicu, pa je ljubio pred pevačem koji ima duet s Čekićevom

Andreana i Ivan rastavljeni su od 2018. godine, a ona je u objavi o razlazu navela kako su Miladinoviću uvek "finansije bile fokus, a nikad ona kao žena"

  • 4
Andreana Čekić Andreana Čekić, Foto: ATA images

Bivši partner Andreane Čekić, Ivan Miladinović, sa kojim je pevačica još uvek zakonski u braku, uslikan je sa novom devojkom u u šetnji, dok su razmenjivali strasne poljupce i zagrljaje.

Miladinovićeva izbaranica je izvesna Marija Nikodijević koja se profesionalno bavi pevanjem, a potpuno drugačije izgleda od njegove bivše partnerke Andreane.

Ivan i Marija šetali su ulicom držeći se za ruke, a onda je Miladinović svoju partnerku zagrlio i ljubio pred prolaznicima. Oni su se zatim uputili u jedan prestonički restoran, a društvo im je pravio pevač Emir Đulović. koji, što je zanimljivo, ima duet s Andreanom - "Cipele".

Pevač se smestio sa jedne strane stola, dok je zaljubljeni par sedeo preko puta njega razmenjujući nežnosti i sočne poljupce. Ivanova partnerka nije skidala širok osmeh sa lica, a sudeći po njihovim postupcima, oni uživaju u ljubavi.

Podsećamo, Andreana je tvrdila da ju je Ivan psihički zlostavljao i da ga je plaćala duplo više nego što inače zarađuje klavijaturista.

Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim. Više puta mi je rekao da pevam kao ku*ac kad ne pijem, pa me je terao da pijem kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulovič i bili su zgranuti - počela je priču Andreana.

- Tačno je da je dobro zarađivao sa mnom. Plaćala sam ga duplo više od onoga što klavijaturista zaradi da bi bio srećan i zadovoljan. Svoj novac je štedeo, nikada njegov dinar nisam uzela niti mi je trebao, ali takođe nikad od njega nisam dobila poklon, dok je on od mene imao u svako doba finansijsku pomoć i poklone. Radeći sa mnom kupio je stan, završio je kuću, kupio gliser, i luksuzna vozila i još mi duguje novac. Da se razumemo, njemu je oduvek finansijska stabilnost bila fokus, nikada ljubav, nikada ja kao žena i supruga - rekla je pevačica i objasnila šta je pravi razlog razvoda sa Ivanom.

Podsetimo, Andreana i Ivan venčali su se 4. maja 2016. godine u Beogradu, a svadbi je prisustvovalo oko 500 zvanica. Andreanina kuma na venčanju bila je Ana Sević, sa kojim se pevačica, po sopstvenom prizanju, više ne druži.

Video: Andreana Čekić u radničkom kombinezonu snimila spot sa kolegom, a ideju joj dao dečko

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA