≫ 

O ovom detalju iz luksuzne vile Stefana Karića se najviše priča: I, ne, nije nimalo srećan

Vila ima mnogo zlatnih detalja, mnoštvo slika, figura, biblioteku u kojoj se nalazi ozbiljno političko štivo, kao i sabrana dela Vladike Nikolaja Velimirovića, te kupatilo veličine nečije dnevne sobe

  • 11
Stefan Karić

Stefan Karić, Foto: ATA Images

Ekipa Telegrafa ušla je u kuću Stefana Karića na Zvezdari, koju nam je otvorio i u kojoj nas je više nego prijatno ugostio njegov otac Osman, a na društvenim mrežama fanovi rijalitija ne prestaju da pričaju o njenom izgledu i detaljima koji se nalaze unutra.

Vila ima mnogo zlatnih detalja, mnoštvo slika, figura, biblioteku u kojoj se nalazi ozbiljno političko štivo, kao i sabrana dela Vladike Nikolaja Velimirovića. 

Tu su i porodične fotografije, uspomene i suveniri sa putovanja, kupatilo je veličine nečije dnevne sobe, u dvorištu su parking mesta, a sada se radi i na bazenu.

Međutim, detalj koji je privukao najviše pažnje i koji je u našoj galeriji pogledan najviše puta, nije ni srećan, ni skupocen, ni bahat. Naprotiv. Reč je o više nego tužnom detalju - fotografiji Stefana i pokojne misice Dijane Milojković, koju mladi momak drži na svom krevetu, na naslonu iznad glave.

Podsetimo, Dijana i Stefan važili su za jedan od najlepših parova na ovim prostorima, a pažnju javnosti privukli su time što su bili primer prave podrške, požrtvovanja i ljubavi, u najtežim momentima.

Stefan je bio uz nju, kada je ona zbog bolesti izgubila kosu - i on se obrijao. Raskinuli su, ali ga je njena smrt 22. jula 2019. godine potresla toliko da i danas teško prihvata činjenicu da je nema.

Dijana je bila mis Evrope 2014. godine, a svojim odnosom prema borbi sa rakom inspirisala je na hiljade ljudi.

Pogledajte galeriju - fotografija o kojoj svi pričaju treća je po redu:

Video: Zavirite u kuću Stefana Karića: Detalj vezan za pokojnu Dijanu nateraće vam suze na oči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JO

    2. jun 2020 | 11:30

    Spavaća soba izgleda kao da je u migrantskom centru.

  • Bulboder

    2. jun 2020 | 11:58

    Kuca je kristinina a on i otac su se uselili u tu kucu .

  • Mane

    2. jun 2020 | 15:56

    Zbog ovakvih tipova danas nema prave cure s kojom bi mogao da se zabavis a da ne ocekuje nesto od tebe... Sve je otislo sto se tice veze i brakova... Dok ovakvih vila ima njkad necemo naci curu koja ce da nas voli takve kakvi smo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA