≫ 

"Ja sam Srbin! Dok god je kuće Tomovića, Srbija ima izlaz na more!"

Vladimit je istakao svoj stav na relaciji odnosa Srbije i Crne Gore

  • 25
Vladimir Tomović Vladimir Tomović, Foto: ATA images

Vladimir Tomović, povodom zatvaranja granice Crne Gore sa Srbijom, izneo je jasan stav na relaciji ove dve susedne zemlje i izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama.

Bivši učesnik Zadruge objavio je fotografiju i u opisu iste naveo da "dok je kuće Tmovića u Baru, Srbija ima izlaz na more". Njegov stav izazvao je oprešne rekcije, a onda se poleminka nastavila u komentarima.

Jedna gospođa pitala je Tomovića: "Pa, jesi Srbin ili Crnogorac?", a on joj je odgovorio: "Srbin. Problem?" Zbog komentara koji su se nizali, Tomović je ugasio tu mogućnost.

- Svako bi trebao biti ponosan na to odakle je. Ja sam iz Crne Gore. Ne Montenegra. Crne Gore kojoj volim i ljubim svaki pedalj zemlje - ne države. Ne želim ulaziti u neke teme koje traže dublju analizu. Želim reći da krčim i proširujem imanje, tako da, dok god je kuće Tomovića u Baru, Srbija ima izlaz na more - napisao je Tomović u opisu fotografije.

"Govori jezikom ljubavi i bezbedan si. Razumeće te samo onaj ko treba", "Cena Gora i Srbija, to je jedna familija", "Bravo Vlado, svaka čast", pisali su ispod Tomovićeve objave.

Podsećamo, nakon epidemije korona virusa Srbija se nije našla na listi zemalja čiji građani mogu da uđu u Crnu Goru, što je izzavalo brojna negodovanja i varnice na relaciji ove dve zemlje. Sada, granica između Srbije i Crne Gore je zvanično otvorena.

Video: Lidija Vukićević o odnosu sa Vladimirom Tomovićem: Prevazišli smo platonsku ljubav...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    2. jun 2020 | 17:23

    Bravo Tomovicu i za to ti dozem kapu al bravo i za to sto volis svoju zemlju i mnogi ne znaju izgleda da si ti igrao za CG ragbi..poz

  • Mila

    2. jun 2020 | 22:01

    Bogami dobar ovaj Tomović načisto! Frajer za desetku.

  • Roel

    2. jun 2020 | 16:38

    Ne znam ko je decko ali svaka cast. 🙌🙌🙌

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA