≫ 

Ceca postala baka! Veljkova Bogdana rodila sina

Cecina snajka porodila se u privatnoj klinici u Beogradu nešto pre 11 časova

  • 22

Porodica Ražnatović danas ima i te kako razloga da slavi, budući da se Bogdana Ražnatović porodila i na svet donela sina Željka!

Beba je po rođenju bila teška 3.360 kg, duga 53 cm, i dobila ocenu 10 na porođaju. Doktor Milenko Proročić je porodio Bogdanu, a on je, inače, i Cecu porodio oba puta.

Veljko i Bogdana već su pre nekoliko meseci otkrili kako će se zvati njihov naslednik, a Cecina snajka porodila se u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Ceca i Anastasija su sa pevačicinom sestrom Lidijom stigle ispred klinike oko 10 časova, a Veljko je došao nešto pre njih i prisustvovao porođaju.

Folk zvezda postala je baka sa nepunih 47 godina, a njena snajka porodila se na carski rez i sve je proteklo u najboljem redu. 

Ceca i Anastasija ispred bolnice:

Beba je po rođenju bila teška 3.360 kg, duga 53 cm, te je dobila ocenu 10 na porođaju. Porođaj je izvršio doktor Milenko Proročić, koji je porodio Cecu oba puta. 

Sa druge strane, danas je rođendan Bogdaninom ocu, Bogdanu, te je prvog unuka dobio kao najveći poklon.

Inače, Ceca će 14. juna proslaviti 47. rođendan, pa će u kući Ražnatovića ovog juna i te kako biti razloga za slavlje.

Tetka malog Željka, Anastasija, slavila je rođendan nedavno, 25. maja, kada je napunila 22 godina.

- Ljudi, ne znam šta da vam kažem, ostao sam bez reči kada je ultrazvuk potvrdio da je moja verenica Bogdana trudna. Maštao sam o ovom danu, ne skidam osmeh sa lica. Mnogo lepih stvari sam doživeo za ove 22 godine, ali ovo je najlepši osećaj do sada. Otkako smo saznali lepe vesti, Bogdana i ja sijamo od sreće. Jedva čekamo da nam se bebica nasmeši - ispričao je Veljko kada je saznao da će dobiti sina.

- Ako bude sin, zvaće se Željko - rekao je Veljko u oktobru 2019.

Bogdana i Veljko venčali su se 24. novembra 2019. godine u Beogradu, a pre toga su bili u emotivnoj vezi dve godine.

Crkveno venčanje upriličeno je u Hramu Svetog Save nakon čega je usledilo građansko venčanje i svadbeno slavlje u jednom beogradskom restoranu.

Svadbi je prisustvovalo oko 500 zvanica, među kojima je bilo mnoštvo ličnosti iz javnog života Srbije.

Pročitajte i ono što nemamo u ovom tekstu:

 

---->  https://www.telegraf.rs/jetset/vesti-jetset/3197416-bogdanina-sestra-rodjenje-sestrica-pocela-da-slavi-u-vili-raznatovica-pa-otisla-u-sijanov-zagrljaj

----> https://www.telegraf.rs/jetset/vesti-jetset/3197382-ceca-se-popela-na-sto-uz-caje-sukarije-podigla-i-bogdaninu-majku-a-tek-da-vidite-anastasiju

----> https://www.telegraf.rs/jetset/vesti-jetset/3197297-tetka-anastasija-videla-bebu-otkrila-na-koga-mali-zeljko-lici-i-da-li-je-bilo-suza

----> https://www.telegraf.rs/jetset/vesti-jetset/3197363-veljku-u-trenutku-zanosa-prvi-put-izvirila-tetovaza-na-stomaku-evo-cije-ime-nosi-urezano-na-sebi

Video: Stigao mali Željko Ražnatović: Porodila se Cecina snajka, u bolnicu stigla porodica Rodić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sara

    3. jun 2020 | 11:57

    Ne moze ocena 10 za bebe rodjene carskim rezim. Za carski rez najveca ocena je 9.

  • Desi

    3. jun 2020 | 11:24

    Vrlo bitna vest..

  • Gargi

    3. jun 2020 | 11:03

    Srećan da si, junače naš! Obasjaj Srbiju svojim dolaskom na svet, budi nam svetlo na kraju tunela, sreća u nesreći, osmeh na suzi, radost u nevolji! Neka ti je srećna domaćinska kuća Ražnatović!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA