≫ 

Maša Terzić na dan rođenja Veljkovog sina objavila sliku na kojoj je simbol Ražnatovića

Bivša devojka Veljka Ražnatovića, Maša Terzić je u vreme rođenja njegovog sina objavila sliku s tigrom

  • 1
Maša Terzić Maša Terzić; Foto: Instagram/____terzicmasa____

Ćerka Zvezdana Terzića (54), generalnog direktora "Crvene Zvezde" i bivša devojka Cecinog sina, Veljka Ražnatovića (23), Maša Terzić (25) je objavila fotografiju na kojoj pozira sa tigrom na Tajlandu, a to je izazvalo mnogobrojne diskusije među njenim fanovima na društvenim mrežama, jer je tigar jedan od simbola porodice Ražnatović.

Veljko Ražnatović je danas, 3. juna, prvi put postao tata. Njegova supruga Bogdana se porodila danas nešto pre 11 časova, a pre samo 45 minuta Veljko je izašao ispred porodilišta i krenula je fešta uz trubače.

Veljko je prisustvovao porođaju, a nasledniku su već odabrali ime Željko, po Veljkovom pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu, a beba je na porođaju ocenjena čistom desetkom.

Međutim u isto vreme dok se to dešava Maša Terzić, Veljkova bivša ljubav, objavljuje fotografiju na kojoj pozira sa tigrom, pa su se fanovi odmah zapitali da li to ima veze sa tigrom koji simbolizuje Arkanove dobrovoljce koje su zvali "Tigrovi", a jedno vreme je i sam Veljko na Instagramu bio upisan pod nazivom Ark Tigar.

Mladunče tigra počelo je da pravi društvo Srpskoj dobrovoljačkoj gardi Željka Ražnatovića Arkana još u vreme Vukovara.

Tigar se premijerno pojavio na čuvenoj fotografiji na kojoj ga drži komandant Željko, dok se u pozadini vide saborci sa fantomkama naoružani do zuba.

Kako se pričalo, čuveni tigar je zapravo bio tigrica pod imenom Maza i sa ratišta ju je Arkan doneo bivšem direktoru Beogradskog Zoološkog vrta, Vuku Bojoviću.

Tada su Arkanovi dobrovoljci nazvani Tigrovi. Takođe se tigar mogao videti na drugim brojnim fotografijama i snimcima sa ratišta, a njegov uplašeni pogled vam govori da nije oduševljen ambijentom u kome se nalazi. Kada se Legija pridružio Arkanovoj Gardi, počeo je posebnu obuku regruta koji su pre toga prošli obuku Borislava Pelevića. Unapređeni gardisti su nazvani "Super Tigrovi" - otkrio je administrator stranice "Legende devedesetih".

Podsetimo, Veljko i Maša su godinama bili u vezi i u cenru medijske pažnje. Godinama su raskidali i mirili se, a Veljko je posle nje bio sa voditeljkom vremenske prognoze Ksenijom Bujisić, sadašnjom suprugom golmana Predraga Rajkovića Anom Cakić i na kraju se skrasio sa Bogdanom Rodić, s kojom je danas dobio sina prvenca.

Da li je ova Mašina fotografija povezana sa porodicom Ražnatović ili je puka slučajnost, procenite sami.

Video: Stigao mali Željko Ražnatović: Porodila se Cecina snajka, u bolnicu stigla porodica Rodić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čuj

    3. jun 2020 | 15:22

    Fanovi?! 😂😂😂Koga?! Čega?! Zašto?! 🤣🤣🤣🤣Strahota!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA