Bogdanina sestra rođenje sestrića počela da slavi u vili Ražnatovića, pa otišla u Šijanov zagrljaj!

Bojana je slavila ispred porodilišta, pa u vili Ražnatovića, a onda sa dečkom Šijanom

  • 12

Bogdana i Veljko Ražnatović postali su danas, 3. juna, roditelji, tetka Bojana Rodić je iz porodilišta otišla kod Ražnatovića u vilu. Međutim, ubrzo se odatle uputila kod svog dečka Mirka Šijana.

Na snimcima koje je Mirko objavio na Instagramu njih dvoje se ljube, a na stolu stoje razne flaše alkohola za nazdravljanje.

- Tetka, čestitam - napisao je Šijan.

Poznato je da se Veljko i Mirko druže, pa verujemo da će i sin Goce Božinovske večeras uživati na velikom slavlju u Cecinoj kući, zakazanom od 21 čas, koje ćete moći da ispratite na našem portalu.

Podsetimo, Šijan je pre nekoliko dana rekao da će oženiti Bojanu.

- Ne postoji stvar koju ne bih uradio za Bojanu. Volim je i zaljubljen sam više nego ikada. Osvojila me je karakterom i harizmom, na koju ne možeš da ostaneš imun. Pored toga što je za mene najlepša devojka, ona je i jako dobro stvorenje. Vredna je i pomaže svojim roditeljima. Mislim da je porodica Rodić izvela sve tri ćerke na pravi put i zato ću je ja i oženiti. Ona je prava devojka za mene i jedina koja može da me smiri - kazao je Šijan.

- Veljka sam upoznao još kad sam bio klinac. Upoznavanje je bilo preko naših roditelja, a kasnije kad smo odrasli nastavili smo da se družimo. Sećam se koliko smo lepih momenata prošli zajedno i bio je upečatljiv momenat gledati ga da se ženi. Mislim da vreme prolazi brzo i da toga nismo svesni većinski. Veljko je moj brat i zauzima posebno mesto u mom životu. Dobar je momak i hoće svima da pomogne - rekao je Mirko.

Bojana sa Anastasijom slavila ispred porodilišta:

I dok se čeka zvaničan početak slavlja, uz brojne zvanice, u vili uveliko traje žurka, a Ceca i njena prija Danijela đuskale su i pevale na stolu.

Video: Ražnatovići i Rodići se popeli na sto i prave žurku za pamćenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    3. jun 2020 | 18:42

    Мирко Шијан по занимању син Гоце Божиновске, мали неваљалац који би волео да има петљу . Мене би било блам да ми у 20-ој години живота било ко каже да сам мамин син😂

  • Ccc

    3. jun 2020 | 18:47

    Zemljo otvori se!!! Bas su se udale za neke fine momke!!!

  • Душан Краишник

    3. jun 2020 | 17:11

    Е земљо Србијо ко су ови

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA