≫ 

Svi su ih gledali, a niko nije primetio da su Ceca i Bogdanina sestra bile isto obučene

Obe su blistale u trodelnom kompletu, a na nogama su imale patike

  • 1
Bogdana Rodić, Svetlana Ceca Veljko Ražnatović, rođenje deteta sin unuk Ceca i Bojana Rodić u istim kompletima/Foto: Marko Jovanović

Porodice Ražnatović i Bogdanović od jutros slave rođenje naslednika Željka, kojeg je mama Bogdana na svet donela u privatnoj beogradskoj klinici. 

Folk zvezda Ceca Ražnatović, koja je danas, 3. juna, postala baka sa nepunih 47 godina, došla je u porodilište ležerno obučena - u patikama i trodelnom kompletu koji čini donji deo trenerke, kraća majica sa V izrezom i duži džemperak.

Pažnju je privuklo i to što Ceca nije bila našminkana, baš kao ni Anastasija sa kojom je folk zvezda i stigla u porodilište uoči dolaska na svet malog Željka.

Sve oči uprte su danas bile u folk zvezdu i obe porodice koje su dobile prvo unuče, međutim, malo ko je primetio da je istu kombinaciju kao Ceca na sebi imala i jedna od tetki, Bogdanina starija sestra Bojana Rodić. 

Razlika je samo u boji - Ceca je nosila svetploplavu nijansu, dok je Bogdana bila sva u roze. Osim toga, i baka Ceca i tetka Bojana imale su na nogama istu obuću - bele patike.

Tu je još nekoliko detalja koje smo uočili... Obe su imale velike sunčane naočare, a takođe je uočljiv i učkur na trerci koji je kod folk zvezde u modernom stilu bio odvezan, dok ga je Bojana ipak vezala.

Ceca i Bojana Rodić isto obučene:

Video: Ceca i Anastasija pevaju uglas: Slavi se rođenje Željka Ražnatovića

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA