≫ 

Bivši takmičar Zvezda Granda, koji je pretio da će skočiti s mosta, prošle godine štrajkovao glađu

Član pregovaračkog tima ubedio je Tahirovića da odustane od prvobitne namere

  • 2
Merzan Tahirović

Merzan Tahirović, Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Merzan Tahirović (42), nekadašnji takmičar u "Zvezdama Granda", 2. juna je pretio da će skočiti sa Šarampovskog mostaPrijepolju koji se rekonstruiše, objavio je Blic.

Reč je o čoveku koji je pre 7 meseci štrajkovao glađu ispred zgrade opštinske uprave. Tada je rekao da je u proteklih pet godina u JKP "Lim" bio angažovan na povremenim i privremenim poslovima i programima javnih radova. Štrajk glađu započeo je dva dana nakon što mu je istekao ugovor o radu.

- Do 11. novembra sam radio. Čvrsto su mi obećali i predsednik opštine Zindović i Samir Tandir i Gačević da ću nastaviti da radim i da me niko dirati neće. S obzirom da su me slagali, ja samo tražim da radim, neću milostinju od naroda, hoću da živim od svog rada k’o i drugi ljudi što žive. Samo tražim od predsednika da izađe i vidi ovu bruku. Ovo je sramota za ovaj grad, jednog građanina, siromaha koji se bori za čist grad ne mogu da zaposle. Ne tražim kompjuter, ne tražim kancelariju, metlu i kantu ne mogu da mi daju - rekao je tada Merzan Tahirović za Forum info.

- Teraju me sa stepenica, kažu ne možeš da sediš ovde. Gde da se pomjerim, gde? Preš’o sam ovamo i niko me neće maći, 24 sata sam ovde. Neću da jedem, da pijem, neću da spavam do ispunjenja mog zahteva - kazao je tada.

Merzan je 2. juna pretio da će skočiti sa mosta, što je odmah prijavio radnik obezbeđenja. Na lice mesta stigla je policija i član pregovaračkog tima ubedio je Tahirovića da odustane od prvobitne namere.

VIDEO: Saša Popović: Dobio sam 100 evra od države, ali sam mnogo više donirao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mogao je

    4. jun 2020 | 16:47

    Samo da ugane nogu sa tog mosta.

  • Prijepoljac

    4. jun 2020 | 16:47

    Opstinski funkcioneri ove male siromasne opstine su zaposlili svoje rodjake kumove prijatelje po opstini i opstinskim preduzecima, jedno drugom u krilu sedi po kancelarijama a ovaj muceni covek koji hoce posteno da zaradi koru hleba ne moze. Ali Bog je jedini pravedni sudija pa se nadamo da ce kako su sejali tako i poznjeti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA