≫ 

Izvadila silikone iz usana, isisala salo iz obraza, a bradu "zašiljila": Sanja prošetala novi izgled

- Osećam se dobro, malo sam naduvena, ali dobro. Sve za lepotu - rekla je Sanja za Telegraf JETSET 5. februara, nakon prve dve "intervencije"

  • 11
Sanja Stanković, Snimanje Spota Sanja Stanković ranije, Foto: Nikola Tomić

Sanja Stanković sinoć je, 3. juna, prošetala novi izgled svog lica, nakon nekoliko zahvata koje je imala. Konkretno, reč je o dva, ali oni su samo deo onoga što Stankovićeva planira da promeni na sebi sada kada se gasi pandemija korona virusa.

Ona je pre proglašenja vanrednog stanja u Srbiji odlučila da izvadi silikone iz usana, uklonila je višak sala iz obraza, a nedavno je hijaluronom korigovala bradu, kako bi bila "oštrija".

- Sanji korekcije radi hirurg koji se nalazi baš u centru Beograda. Oni su dogovorili čitav spisak "sitnih" korekcija koje će uraditi, a koje će zadovoljiti kriterijume Stankovićeve i ispuniti joj želje - kaže naš izvor.

Tačno je da sam izvadila silikon iz gornje usne, a što se tiče jagodica - njih nikad nisam radila, tako da sad nisam mogla ni da uklonim slikon tamo gde ga nema, već sam uklanjala višak sala iz obraza. Osećam se dobro, malo sam naduvena, ali dobro. Sve za lepotu - rekla je Sanja za Telegraf JETSET 5. februara.

Sutra je trebalo da uradim još par intervencija, ali zbog loše krvne slike neću moći. Planiram da nastavim dalje, trebalo bi da sredim bradu, konturišem lice i isisam višak sala iz stomaka i ostalih delova tela - objasnila nam je tada Sanja.

U galeriji u nastavku pogledajte Sanjin izgled nekad i sad (prošle noći):

Video: Seksi bivša zadrugarka kratkom suknjom zapalila beogradsku pijacu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    4. jun 2020 | 19:45

    Au mucenica na sta sad lici. Ne razumem ove pevaljke, starlete,das tolike pare da bi.izgledao ovako?? One su pokretna antireklama za ove nase "strucnjake

  • Ola bebita

    4. jun 2020 | 17:12

    Sanja,iskreno bila si lepsa prosle godine,nego sada. I prelepa i preskatka si bila. Najiskrenije

  • Krlja

    4. jun 2020 | 18:55

    Sad ce da nadje decka,a matora ce da popizdi 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA